Ένας νεκρός σε τροχαίο με αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες στην Εγνατία Οδό
Κοινωνία

Ένας νεκρός σε τροχαίο με αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες στην Εγνατία Οδό

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν σε τροχαίο που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, με όχημα που μετέφερε μετανάστες εντός της ελληνικής επικράτειας.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο ύψος της Κομοτηνής. Ένα Seat Ibiza, με οδηγό από την Αλεξανδρούπολη και κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε με λευκό Gold με αθηναϊκές πινακίδες, στο οποίο εκείνη την ώρα επιβιβάζονταν μετανάστες.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία οδηγού που παρακολούθησε το τροχαίο, ο οποίος αναφέρει στο e-evros.gr ότι «όπου και να γυρνούσα το κεφάλι μου έβλεπα σωρούς ανθρώπων διαφόρων ηλικιών, έχω σοκαριστεί. Έχει γίνει μακελειό. Υπάρχουν νεκροί αλλά και αναίσθητοι».

Τα τρία ασθενοφόρα που βρέθηκαν εκεί μετέφεραν τους οκτώ ανθρώπους στο «Σισμανόγλειο», ενώ ο ένας εξ αυτών (το πιθανότερο ο πιο βαριά τραυματισμένος), μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Οι έξι τραυματίες από το Μπανγκλαντές, οι δύο από το Πακιστάν και ο οδηγός του Seat, συνολικά εννέα άτομα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι ηλικίες τους ήταν από 17 μέχρι 30 ετών.

Τη στιγμή της πρόσκρουσης βρήκαν ευκαιρία και διέφυγαν ο διακινητής και δύο μετανάστες. Και οι τρεις αναζητούνται από την αστυνομία.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet