«Έπεσαν» τα πρώτα «150άρια» για μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας και μη χρήση μάσκας προσώπου
Eurokinissi.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Έπεσαν» τα πρώτα «150άρια» για μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας και μη χρήση μάσκας προσώπου

Τα πρώτα διοικητικά πρόστιμα ύψους 150 ευρώ, για τη μη τήρηση των φυσικών αποστάσεων ή μη χρήση μάσκας προσώπου, επιβλήθηκαν τη Δευτέρα 4/5.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη ημέρα εφαρμογής των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19, η ΕΛ.ΑΣ. μπορεί να έδειξε «ανοχή» (λόγω της πρεμιέρας των νέων μέτρων), κάνοντας κατά βάση συστάσεις, ωστόσο, βεβαίωσε και παραβάσεις. Από σήμερα Τρίτη 5/5 οι έλεγχοι είναι αυστηροί και δεν υπάρχει πια η εντολή για «ανεκτικότητα» προς τους αστυνομικούς που διενεργούν τους ελέγχους.

Αναλυτικότερα, χθες Δευτέρα για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ, ως ακολούθως: 14 στη Θεσσαλία, 6 στην Αττική, 2 στην Κρήτη, 1 στην Πελοπόννησο, 1 στην Κεντρική Μακεδονία και 1 στην Ήπειρο.

Για μη προβλεπόμενες μετακινήσεις (εκτός νομού του τόπου κατοικίας κ.λπ.) βεβαιώθηκαν 85 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ, ως ακολούθως: 27 στην Αττική, 18 στην Κεντρική Μακεδονία, 12 στην Κρήτη, 8 στην Ήπειρο, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 4 στη Θεσσαλονίκη, 4 στη Δυτική Ελλάδα 3 στην Πελοπόννησο,  3 στη Θεσσαλία και  1 στη Στερεά Ελλάδα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet