Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος – Αρνείται ότι κακοποιούσε την 64χρονη
reader.gr
Κοινωνία

Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα ο συζυγοκτόνος – Αρνείται ότι κακοποιούσε την 64χρονη

Ηπρώτη πράξη του δράματος του οικογενειακού δράματος στην Αγία Βαρβάρα ολοκληρώθηκε χθες (4/6) με την παρουσία του δράστη στο αστυνομικό τμήμα, παρουσία του δικηγόρου του και σήμερα, ο 74χρονος, που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία τής εν διαστάσει 64χρονης συζύγου του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 74χρονος φέρεται να περίμενε την 64χρονη έξω από το σπίτι της στην οδό Πραξιτέλους στην Αγία Βάρβαρα, την πυροβόλησε στην τραχηλική χώρα και στην ωμοπλάτη και στη συνέχεια διέφυγε. Γείτονας, που βγήκε για να πετάξει τα σκουπίδια, είδε τη γυναίκα αιμόφυρτη και ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ωστόσο, τα τραύματά της ήταν σοβαρά και η γυναίκα γυναίκα κατέληξε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου διακομίσθηκε.

Οι έρευνες στράφηκαν στον 74χρονο καθώς το εν διαστάσει ζευγάρι φέρεται να είχε χρόνιες δικαστικές διαμάχες και διενέξεις. Τελικά, αργά χθες το απόγευμα, ο άνδρας παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Θεόδωρο Μαντά στο αστυνομικό τμήμα και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, κάνοντας λόγο για προσωπικές διάφορες και ένα «δύσκολο διαζύγιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη τελευταία συνάντηση του 74χρονου με την 64χρονη, οι οποίοι διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, υπήρξε έντονη λογομαχία σχετικά με το διαζύγιο και περιουσιακές διαφορές, κάτι που φέρεται να υποστηρίζει ο άνδρας ότι τον έβγαλε εκτός εαυτού. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ιδέες πληροφορίες, τη Δευτέρα 7 Ιουνίου θα γινόταν η συζήτηση της αγωγής διαζυγίου, κάτι που ενδεχομένως αύξησε τις εντάσεις μεταξύ τους.

Πάντως, ο 74χρονος φέρεται να αρνείται ότι κακοποιούσε τη εν διαστάσει σύζυγό του κατά την πρώτη του κατάθεση στις αστυνομικές Αρχές, παρότι οι περίοικοι κι άνθρωποι από το περιβάλλον της θανούσας ανέφεραν ότι την είχε κακοποιήσει επανειλημμένα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet