Αντικαπιταλιστική Ανατροπή: Συνεχίζουν το έγκλημα στη Δυτική Αττική για τουλάχιστον 30 χρόνια ακόμα!
Κοινωνία

Αντικαπιταλιστική Ανατροπή: Συνεχίζουν το έγκλημα στη Δυτική Αττική για τουλάχιστον 30 χρόνια ακόμα!

«Στις 30/11/2020 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής η ΜΠΕ για τον ΟΕΔΑ Φυλής για δημόσια διαβούλευση ως τις 3/2/2021 (στο επίπεδο της Περιφέρειας έληξε στις 13/1/2021). Μάλιστα στην ανάρτηση αναφέρεται ότι ενημερώθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο. Μόνο που αυτό δεν συνέβη ποτέ, όπως καταγγείλαμε στην 1η συνεδρίαση του έτους (13/1/2021) τόσο η ΑΑΑ όσο και άλλες παρατάξεις. Στην αυτονόητη απαίτηση να συζητηθεί άμεσα το θέμα τόσο της ΜΠΕ όσο και της διαχείρισης των απορριμμάτων συνολικά, για άλλη μια φορά ο Πατούλης το παρέπεμψε σε επόμενη συνεδρίαση “μέχρι το τέλος Ιανουαρίου”. Είμαστε στις αρχές Φεβρουαρίου και ο προγραμματισμός του θέματος δεν έχει ακόμα γίνει. Αντίθετα έχει προγραμματιστεί επόμενη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ στις 10 Φεβρουαρίου, χωρίς δέσμευση για τη συζήτηση του θέματος για τη Φυλή», όπως αναφέρει η περιφερειακή παράταξη Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή αναφέρει τα εξής:

Αυτή η τακτική δεν είναι καινούργια. Aπό την αρχή της θητείας της, η διοίκηση Πατούλη δεν έφερε με δική της πρωτοβουλία ούτε μία φορά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων σε συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

Την ίδια ώρα, σε πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση προχωρά εν κρυπτώ την καταστροφική διαχείριση των απορριμμάτων, σε συνέχεια και χειροτέρευση της αντιπεριβαλλοντικής διαχείρισης των προηγούμενων κυβερνήσεων και περιφερειακών αρχών, ανακοινώνει βαρύγδουπες πρωτοβουλίες και εξαγγέλλει σχέδια για τη διαχείριση των απορριμμάτων που ποτέ δεν έθεσε ούτε σε συζήτηση-απόφαση ούτε καν ενημέρωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για αυτά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet