Αντ. Σαμαράς: «Θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από πλημμύρες στην Αττική»
Κοινωνία

Αντ. Σαμαράς: «Θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από πλημμύρες στην Αττική»

Θα αποζημιωθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία στην Αττική διαβεβαίωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής 24 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ειδικότερα όπως είπε ο πρωθυπουργός έπειτα από τη σύσκεψη της οποίας προήδρευσε, στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, από το πρωί του Σαββάτου 25 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει μια αναλυτική καταγραφή ζημιών, η οποία και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου. Την ίδια ημέρα, συνέχισε, έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να αποδεσμεύσει αμέσως τα χρήματα που είναι αναγκαία για κάθε πληγέντα δήμο.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς διαβεβαίωσε πως όσοι έχουν υποστεί ζημιές θα αποζημιωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά για τον σκοπό αυτό τα συνεργεία της Πυροσβεστικής θα ενημερώσουν τους κατοίκους στο Περιστέρι, στο Ίλιον, στο Πέραμα, στο Μενίδι, στο Αιγάλεω, στους Αγίους Αναργύρους, στη Νίκαια, στον Πειραιά και στο Καματερό.

Ακόμη ο κ. Σαμαράς είπε πως αναμένει εισηγήσεις για παρεμβάσεις στα σημεία εκείνα που πάντα παρατηρείται πρόβλημα όταν βρέχει.

«Αναμένω επίσης από τις υπηρεσίες εισήγηση για στοχευμένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές, όπου μια ζωή βλέπουμε να δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Λόγου χάρη στα σύνορα Περιστερίου και Ιλίου, στην περιοχή Ρουπάκι ή στη Θηβών, στα όρια της Κοκκινιάς ή στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι» κατέληξε.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet