Απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Δεν έχουν ζητηθεί λύτρα από την οικογένεια
Κοινωνία

Απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά: Δεν έχουν ζητηθεί λύτρα από την οικογένεια

Το γεγονός ότι οι δράστες της απαγωγής δεν έχουν ακόμη επικοινωνήσει προκειμένου να εκφράσουν τα αιτήματα τους, προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην οικογένεια του 51χρονου επιχειρηματία Νίκου Μ., ο οποίος το πρωί της Πέμπτης έπεσε θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, ο 51χρονος επιχειρηματίας δεν είχε εκφράσει φόβους για την ασφάλειά του, ούτε είχε προβεί σε προληπτικές ενέργειες, ενώ δεν είχε ούτε προσωπική ασφάλεια.

Σύμφωνα με τον ξάδερφό του και πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εφοπλιστών Πλοίων – Εξαγωγέων Νίκο Μαυρίκο, ο 51χρονος δεν είχε κανέναν λόγο να φοβάται για τη ζωή του, ενώ και τα οικονομικά τόσο της οικογένειας όσο και της επιχείρησης που διατηρεί (με την επωνυμία JM Dolphin) και δραστηριοποιείται στην εμπορία αλκοολούχων ποτών και τον εφοδιασμό εμπορικών πλοίων ήταν σε καλή κατάσταση.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει βίντεο από κάμερες ασφαλείας παρακείμενου σούπερ μάρκετ που έχουν καταγράψει κάποιες από τις κινήσεις των δραστών.

Ο 51χρονος επιχειρηματίας είναι πατέρας τριών παιδιών ηλικίας 31, 27 και 24 ετών, ενώ κινούνταν προς το όχημά του, ένα πολυτελές τζιπ Range Rover, προκειμένου να μεταβεί στην εταιρία του. Εκείνη την ώρα -γύρω στις 9:00 το πρωί- τέσσερις μεγαλόσωμοι άνδρες που φορούσαν μπλούζες που παρέπεμπαν στις Ειδικές Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., του όρμησαν, τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν με τη βία στο πορτ μπαγκάζ ενός μαύρου Volkswagen.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet