Απομακρύνθηκε το κοντέινερ που είχαν στήσει αντιεξουσιαστές στην πλατεία Εξαρχείων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Απομακρύνθηκε το κοντέινερ που είχαν στήσει αντιεξουσιαστές στην πλατεία Εξαρχείων

Το μεταλλικό κοντέινερ που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Εξαρχείων τον Απρίλιο του 2017, αφαίρεσε το πρωί ο Δήμος Αθηναίων, απελευθερώνοντας τον χώρο που βρισκόταν υπό κατάληψη.

Ταυτόχρονα, συνεργεία των διευθύνσεων καθαριότητας, πρασίνου και ηλεκτροφωτισμού προχώρησαν σε παρεμβάσεις σε ολόκληρο τον χώρο της πλατείας, προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δράσεις του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων περιλαμβάνονται στο συνολικό σχέδιο που έχει εκπονηθεί από την νέα δημοτική αρχή για τις 129 γειτονιές της Αθήνας και η εφαρμογή του ξεκίνησε ήδη.

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Αθηναίων είμαστε αποφασισμένοι να μην αφήσουμε ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Με δράσεις που ενισχύουν την καθαριότητα, βελτιώνουν τον φωτισμό, εμπλουτίζουν το πράσινο και αξιοποιούν τον δημόσιο χώρο προς όφελος των δημοτών. Συνεχίζουμε την μάχη της καθημερινότητας παντού στην πόλη» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet