Αρπαγή 10χρονης: «Έπαιρνε από κάπου εντολές» – Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος παιδοφιλίας η ΕΛ.ΑΣ.
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αρπαγή 10χρονης: «Έπαιρνε από κάπου εντολές» – Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος παιδοφιλίας η ΕΛ.ΑΣ.

Στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος παιδεραστίας θεωρούν ότι βρίσκονται οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, αξιωματικοί της υπoδιεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος έχουν εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη της 33χρονης κατηγορουμένης που μπορεί να συνδέονται με διεθνές κύκλωμα παιδεραστίας. Από τις τρεις διαδικτυακές επαφές της κατηγορουμένης, η μία εντοπίζεται στην βόρεια Ευρώπη όπου πρόσφατα αποκαλύφθηκε διεθνές κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Και σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της» λέει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης.

«Δεν δρούσε μόνη της-Έπαιρνε εντολές»

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, σχετικά με τα στοιχεία για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ανέφερε ότι εκεί οδηγούν όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

«Η άρση του τραπεζικού απορρήτου θα δείξει τα πάντα. Είναι φανερό ότι υπήρχε μια οικονομική ευμάρεια. Η κίνηση των λογαριασμών θα δείξει ποιοι τοποθετούσαν χρήματα και από πού προέρχονται», σημείωσε.

Η κυρία Ανάσογλου τόνισε ότι η 33χρονη ακολουθούσε εντολές και προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν τα γεγονότα, όπως η καταστροφή του λάπτοπ της 33χρονης που έγινε στο σημείο όπου συνελήφθη και όχι στη Θεσσαλονίκη. «Αυτό δείχνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έπαιρνε από κάπου οδηγίες και δεν δρούσε μόνη της. Οι κινήσεις της δεν είναι τυχαίες» πρόσθεσε.

Η συνήγορος της οικογένειας της 10χρονης σημείωσε ότι η άρση του απορρήτου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο η ανάκριση κινείται στον σωστό δρόμο.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet