Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς λόγω της επιστροφής των εκδρομέων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς λόγω της επιστροφής των εκδρομέων

Με αργούς ρυθμούς πραγματοποιείται η επιστροφή των Αθηναίων που είχαν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για τις εορτές του Πάσχα. Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, από το μεσημέρι αυξήθηκε σταδιακά η κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να γίνεται «μετ’ εμποδίων», κυρίως στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Ειδικότερα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Κόρινθο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μέχρι την Κινέττα. Σύμφωνα με το κέντρο της Τροχαίας, δεν υπάρχει ακινητοποίηση, αλλά τα οχήματα κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας είναι επίσης αυξημένη η κίνηση, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας έχουν παραχωρηθεί περισσότερες θυρίδες στα διόδια προς Αθήνα, ενώ γίνονται παρεμβάσεις από τους τροχονόμους όπου χρειάζεται.

Σημειώνεται ότι η φετινή έξοδος ήταν αυξημένη από την περσινή κατά 50.000 αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή πριν το Σάββατο του Λαζάρου, που υπολογίζεται ότι αρχίζει συνήθως σταδιακά η έξοδος, μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, πέρασαν από τις δύο εθνικές οδούς 678.000 αυτοκίνητα, ενώ πέρσι, το ίδιο διάστημα, είχαν φύγει από την Αθήνα, 628.572 αυτοκίνητα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet