Βίντεο και φωτογραφίες από το «στρατηγείο» των κουκουλοφόρων εντός της ΑΣΟΕΕ
Κοινωνία

Βίντεο και φωτογραφίες από το «στρατηγείο» των κουκουλοφόρων εντός της ΑΣΟΕΕ

Κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face και ρούχα – υλικά αμφίεσης για κάλυψη χαρακτηριστικών καθώς και πυροσβεστήρες, διαρρηκτικά εργαλεία, φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου και κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις, βρέθηκαν εντός του κτηρίου της ΑΣΟΕΕ και συγκεκριμένα εντός τριών γραφείων που τελούσαν υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές.

Μετά το τέλος της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από τρεις εσωτερικούς χώρους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου βρέθηκαν τα παραπάνω υλικά. Πρόκειται για χώρους χρησιμοποιούνταν ως «ορμητήρια» για επεισόδια και επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών δυνάμεων και στους οποίους γίνονται προπαρασκευαστικές ενέργειες καθώς και αποθήκευση ή παρασκευή αντικειμένων και μηχανισμών που χρησιμοποιούνται στις επιθέσεις αυτές.

Οι χώροι σφραγίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και αποδόθηκαν στις Αρχές του Οικονομικού Πανεπιστήμιου. Τέλος, η ΕΛ.ΑΣ. διαμηνύει ότι «θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα η νομοθεσία σε κάθε περίπτωση που επιχειρηθεί από οποιονδήποτε η ανακατάληψη χώρων που αποδίδονται στους νόμιμους κατόχους τους, μετά από καταλήψεις».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet