Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση του ενός δράστη για τον φόνο της Καρολάιν
reader.gr
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Κοντά στην ταυτοποίηση του ενός δράστη για τον φόνο της Καρολάιν

Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη φαίνεται να βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσαν οι τηλεοπτικοί σταθμός ΣΚΑΪ και OPEN, ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων κι ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο.

Η αστυνομία ζήτησε από τον 33χρονο να καταγράψει με ποσοστά ποιος ή ποιοι από τους σεσημασμένους κακοποιούς μοιάζουν με τα πρόσωπα που είδε την εφιαλτική βραδιά στα Γλυκά Νερά και ο ίδιος υπέδειξε αυτόν που μοιάζει πολύ με τον έναν από τους δράστες που εισήλθαν στο σπίτι του. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες. Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει αυτή την πληροφορία, την εκτίμηση δηλαδή του συζύγου της Καρολάιν και με αυτό τον τρόπο σχηματίστηκε και το σκίτσο του πιθανού δράστη. Ωστόσο, όπως τονίζεται από τους έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας, χρειάζεται περαιτέρω έρευνα για να «δέσει» η υπόθεση.

Στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν. Επίσης, οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν. Εξετάζεται, επιπλέον, η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του 33χρονου, στο Αλεποχώρι, που φαίνεται να έχει όμοια χαρακτηριστικά.

Ο τρόπος δράσης της ληστείας στο Αλεποχώρι 

Ο εκπαιδευτής του 33χρονου πιλότου, συζύγου της 20χρονης Καρολάιν δήλωσε ότι το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018 ο ίδιος με τη σύζυγό του έπεσαν θύματα παρόμοιας ληστείας. «Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια», είπε. Ο άτυχος άνδρας ήταν στο σπίτι του στο Αλεποχώρι μαζί με τη σύζυγό του όταν εισέβαλαν οι τρεις ληστές.   

Σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΙ, οι δυο φίλοι και πιλότοι διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Είχε ύψος γύρω στο 1,70, εύσωμος με κοντό λαιμό και στρογγυλό πρόσωπο και μελιά μάτια. «Τους δύο συνεργούς του τους έβγαλα σχεδόν έξω από το σπίτι, ενώ ο αρχηγός, ο οποίος πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος, είχε επιτεθεί στη γυναίκα μου όπως επιτέθηκε στην Καρολάιν και στη συνέχεια, αφού την εξουδετέρωσε ήρθε από πίσω μου και με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με εξουδετέρωσε και εμένα, έπεσα αναίσθητος», αποκάλυψε.  Το ζευγάρι σώθηκε από καθαρή τύχη, καθώς οι ληστές διψούσαν για αίμα και ήταν έτοιμοι για όλα.

Συγκλονιστική ήταν και η μαρτυρία της συζύγου του εκπαιδευτή. «Εξουδετερώνοντας τους δύο ο αρχηγός με το ρόπαλο, δίνει μια στον άνδρα μου, οπότε αρχίζουν τα αίματα και τρέχουν. Μισοχάνει τις αισθήσεις του εκείνη την ώρα. Βλέποντας εγώ τα αίματα, ο αρχηγός ανεβαίνει πάνω στον καναπέ μου δίνει μια, με πετάει κάτω και αρχίζει να με χτυπάει. Βλέποντας εγώ τον άνδρα μου, φροντίζω να σηκωθώ, λέω ”μου τον σκότωσαν τώρα!”». Η σύζυγος του εκπαιδευτή νοσηλέυτηκε με σοβαρούς τραυματισμούς μετά το περιστατικό. «Με πετάξανε εδώ αναίσθητη. Εδώ ακούω τη φωνή του αρχηγού που λέει ”Γιώργο σκοτώστε την” και μου δίνει μία κλωτσιά στα πλευρά».

Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων, ενώ δεν άφησαν αποτυπώματα και ίχνη DNA και στα δυο σπίτια. Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν συζήτησε με τον εκπαιδευτή του για τα κοινά των δύο ληστειών και δεν θεωρούν τυχαίο το γεγονός ότι και οι δύο τους δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Η απάντηση του Συλλόγου Ψυχολόγων στο εξώδικο της ψυχολόγου της Καρολάιν

Άμεση ήταν η απάντηση του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων στο εξώδικο που έστειλε νωρίτερα την Παρασκευή (4/6) η επικαλούμενη ψυχολόγος της Καρολάιν και του συζύγου της, Ελένη Μυλωνοπούλου. Η πρόεδρος του Συλλόγου Ψυχολόγων, Βάσω Μπουκουβάλα, αναφερόμενη στις ενέργειες της «ψυχολόγου» του ζεύγους που έζησε την απόλυτη φρίκη στα Γλυκά Νερά σημείωσε πως «διασύρουν το επάγγελμα του ψυχολόγου» και υπογράμμισε ότι το εξώδικο αποδεικνύει πως «η συγκεκριμένη δεν έχει ούτε πτυχίο, ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου».

Η κυρία Μπουκουβάλα, μιλώντας στον Alpha, υπογράμμισε ότι «ακόμα και αν οι δημοσιογράφοι από λάθος την παρουσίαζαν ως ψυχολόγο, εκείνη όφειλε να στείλει μια διόρθωση που θα ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι ψυχολόγος» και πως ο Σύλλογος όφειλε να ζητήσει το πτυχίο της.

Το εξώδικο

Προς – Κατά

Τον Επιστημονικό – Επαγγελματικό Φορέα των Ψυχολόγων, (Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων) που κατοικοεδρεύει στην Αθήνα (…), και εκπροσωπείται νόμιμα.

Σε απάντηση της από 31-05-2021 και με αρ. πρωτ. 14259 Επιστολής σας, ρητώς επιφυλασσόμενη για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου σας ανταπαντώ τα κάτωθι:

1. Εν πρώτοις, διαμαρτύρομαι εντόνως, αντικρούω ρητά και κατηγορηματικά τα όσα αναφέρετε στην από 31-05-2021 επιστολή σας, περί δήθεν «αντιποίησης του επαγγέλματος του ψυχολόγου» από εμέ. Είναι τουλάχιστον τραγικό και απάνθρωπο να παρερμηνεύονται πράγματα, να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να με έχετε καταστήσει «ως αν να είμαι εγώ το υπαίτιο πρόσωπο» για το θλιβερό γεγονός που συνέβη στα Γλυκά Νερά!! Πολύ λυπάμαι που δεν επιδεικνύετε ούτε ίχνος σεβασμού προς στις Αρχές που μοχθούν να εξιχνιάσουν το θλιβερό έγκλημα!!

2. Ουδέποτε ανακοίνωσα και ουδέποτε συστήθηκα με το επάγγελμα της «ψυχολόγου». Ασκώ νόμιμη επαγγελματική δραστηριότητα, ως μέλος της εταιρείας με την επωνυμία (…) (κέντρο κλινικής και θεραπευτικής ύπνωσης NLP & Ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων – εναλλακτικών θεραπειών). Η άνω εταιρεία της οποίας είμαι μέλος, έχει κάνει έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας στη Δ.Ο.Υ. και έχει καταχωρηθεί στο Γ.Ε.Μ.Η., όπως προβλέπεται από τις σχετικές νομικές διατάξεις. Ουδεμία διοικητική άδεια απαιτούνταν για την άσκηση της ΝΟΜΙΜΗΣ αυτής επαγγελματικής δραστηριότητας μου!! Άλλωστε, εάν απαιτούνταν οιαδήποτε διοικητική άδεια, μετά βεβαιότητας ΔΕΝ θα μου είχε επιτραπεί η έναρξη της επαγγελματικής αυτής δραστηριότητας στη Δ.Ο.Υ. κι ούτε θα ελάμβανε χώρα νόμιμη καταχώρηση της επιχείρησής μου στο αρμόδιο Επιμελητήριο!!

3. Επι πλέον, για να μην μείνουν αναπάντητα τα όσα ανυπόστατα διαδίδετε παρανόμως σε βάρος μου στα ΜΜΕ ως και δια της άνω επιστολής σας, σας παραθέτω κατάλογο των τίτλων σπουδών μου, τα πρωτότυπα των οποίων βρίσκονται στη κατοχή της υπογράφουσας την παρούσα πληρεξουσίας δικηγόρου μου, από όπου δύνασθε να πληροφορηθείτε.

Συγκεκριμένα κατέχω τους κάτωθι τίτλους σπουδών και επιμόρφωσης:

1. ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

2. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ:

Α.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Β.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Γ.ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ

3. ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΑΠΟ

NATIONAL GUILT OF HYPNOTISTS ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ No 67845

4. ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΥΠΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ AMERICAN BOARD OF CLINICAL HYPNOTHERAPY ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ No H36889

5. CTAA CERTIFICATE OF COMPLEMENTARY THERAPISTS ACCREDITED ASSOCIATION

6. ΑΠΟ ACADEMY OF MODERN APPLIED PSYCHOLOGY :

A.DIPLOMA OF PSYCHOLOGY

B.CERTIFIED OF CLINICAL TRAUMA

Γ.CERTIFICATE OF COGNITIVE BEHAVIOURAL THERAPY

7. CPD/CEU ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ TRAINER ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΥΠΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRANSFORMATION ACADEMY

8. HYPNOTHERAPY CERTIFICATE FROM SUSSEX HYPNOTHERAPY CENTER

9. ERICKSONIAN HYPNOTHERAPY CERTIFICATION FROM SUSSEX HYPNOTHERAPY CENTER

10. NLP CERTIFICATE

ΑΠΟ AMERICAN BOARD

11. NLP MASTER OF NEURO-LINGUISTIC PROGRAM FROM THE ACADEMY OF MODERN APPLIED PSYCHOLOGY

12. CERTIFICATE OF NLP AND LIFE COACH FROM TRANSFORMATION ACADEMY

Ως καθίσταται ευκολονοήτως αντιληπτό, κατέχω τόσο τα τυπικά όσο και τα ουσιαστικά προσόντα για την άσκηση της επαγγελματικής δραστηριότητάς μου, την οποία εκτελώ πάντοτε με σύνεση , σεβασμό, απόλυτη αυστηρότητα και νομιμότητα επί σειρά ετών.

4. ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΡΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

Σας καλώ όπως, εντός 24 ωρών από τη νόμιμη λήψη της παρούσας, προβείτε άμεσα στην ανάκληση των όσων προσβλητικών – συκοφαντικών και ανυπόστατων ισχυρισμών σας που διαδώσατε παρανόμως σε βάρος μου τόσο με την άνω επιστολή σας όσο και με την περαιτέρω διάδοση αυτής από μέρους σας προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΦΟΔΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, ρητώς επιφυλασσόμενη για κάθε αστικής και ποινικής φύσεως δικαίωμά μου!!

5. Συνακόλουθα, με την παρούσα μου, Σας ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ κάθε χρήση και διάδοση προς τρίτα πρόσωπα της παρούσης εξώδικης δήλωσής μου, όπως και Σας Απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά κάθε χρήση του ονόματος μου και των προσωπικών δεδομένων μου, και,

Σας Καλώ όπως προβείτε άμεσα σε ανάκληση εν όλω των όσων προσωπικών δεδομένων μου, που από πλευράς σας, παρανόμως και χωρίς την έγκρισή μου, συλλέξατε, επεξεργαστήκατε και διαδώσατε προς εκατοντάδες – χιλιάδες αποδέκτες!!

6. Τέλος, η όποια συνέντευξή μου σχετικά με τη θλιβερή δολοφονία της εντολέως μου στα Γλυκά Νερά, δόθηκε κατόπιν απόλυτης και έγγραφης συναίνεσης των υποκειμένων που αφορούσαν τα πραγματικά περιστατικά που ανέφερα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet