Γλυκά Νερά: Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας – Τα νέα στοιχεία που θα φτάσουν στον ανακριτή
Απολογία στον εισαγγελέα του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου (Πηγή: Eurokinissi)
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας – Τα νέα στοιχεία που θα φτάσουν στον ανακριτή

Σε νέα τροχιά μπαίνει στις 16 Ιουλίου η υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, από τον πιλότο Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο. Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση, ενώ θα καταθέσουν στις αρχές μάρτυρες «κλειδιά». 

Σύμφωνα με το STAR, η υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν μπαίνει σε νέα τροχιά, καθώς στον ανακριτή θα φθάσουν στοιχεία που θα φωτίσουν τις σκοτεινές πλευρές του εγκλήματος και κυρίως το κίνητρο του δολοφόνου.

Ο τραπεζικός λογαριασμός τού καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, οι τηλεφωνικές του επαφές και συνομιλίες αλλά και ο ακριβής χρόνος που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας θα δείξουν στον ανακριτή δυο πράγματα: το κίνητρο, αλλά και αν το έγκλημα ήταν προμελετημένο ή όχι.

Σε λίγα 24ωρα ο δικαστικός λειτουργός θα έχει στα χέρια του τις απαντήσεις που χρειάζεται. «Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου, είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή» σημείωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Η επικοινωνία με τον ιερέα 

Σύμφωνα με το STAR, ο συζυγοκτόνος στις φυλακές Κορυδαλλού είχε συχνή επικοινωνία με τον ιερέα που έριξε καυστικό υγρό στους μητροπολίτες του Συνοδικού Δικαστηρίου όταν τον καθαίρεσαν. Ο δικηγόρος του ιερέα, πάντως, διέψευσε ότι ο πελάτης του εξομολόγησε τον πιλότο.

«Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια, δεν έχει την Αγία Γραφή, που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν, ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet