Γλυκά Νερά: Πού εστιάζουν πλέον οι αρχές – Νέες έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν
Eurokinissi.gr
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Πού εστιάζουν πλέον οι αρχές – Νέες έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν

Μία εβδομάδα σχεδόν μετά από το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας, Καρολάιν, οι αρχές ξεκινούν ένα νέο κύκλο ερευνών θέλοντας να επεξεργαστούν αλλά και να εκμεταλλευτούν τα στοιχεία που έχουν ήδη στη διάθεσή τους.

Κεντρικό πρόσωπο στη νέα φάση των ερευνών είναι ο 32χρονος πιλότος. Ο σύζυγος του θύματος, όπως μετάδωσε το MEGA, θα κληθεί να καταθέσει ξανά, καθώς αναμένεται πλέον να είναι σε πιο ήρεμη κατάσταση και ενδεχομένως να μπορέσει να θυμηθεί κι άλλα πράγματα από το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Ο 32χρονος βρισκόταν στον χώρο δεμένος και φιμωμένος, ενώ του είχαν κλείσει και να μάτια. Όχι τόσο καλά όμως ώστε να μην μπορεί να δει στον χώρο. Έτσι οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα ζητήσουν να μάθουν πόση ώρα έμειναν οι δράστες στη μεζονέτα και πώς έδρασαν, όπως και κάποια χαρακτηριστικά από τα πρόσωπά τους.

Φωτογραφίες με πιθανούς δράστες στα Γλυκά Νερά

Παράλληλα, όπως σημειώθηκε, στον σύζυγο της Καρολάιν θα δείξουν και φωτογραφίες από πιθανούς δράστες, ενώ θα τον βάλουν να ακούσει και κάποιες συνομιλίες με διαλέκτους ώστε ενδεχομένως να του θυμίσουν κάτι από τις κουβέντες που αντάλλαξαν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης οι εισβολείς.

Την ίδια στιγμή, πέρα από το υλικό που υπάρχει από τις κάμερες της περιοχής, εξετάζονται και τα σήματα από τα κινητά τηλέφωνα στην περιοχή την ώρα της ληστείας και της δολοφονίας.

Γλυκά Νερά: Είχαν πληροφορίες για τα χρήματα

Όσο περνούν οι μέρες όλο και περισσότερο εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες να γνώριζαν για χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι. Συγκεκριμένα, όπως σημειώθηκε, όντως ο 32χρονος είχε κάνει μία ανάληψη μεγάλου ποσού για την αγορά ενός οικοπέδου. Αυτό φαίνεται να το γνώριζαν οι δράστες. Όχι όμως και το γεγονός ότι η αγοραπωλησία είχε ήδη γίνει και τα χρήματα είχαν δοθεί. Γι’ αυτόν τον λόγο πιθανότατα επέμεναν παρότι τους υποδείχθηκε το σημείο όπου ήταν κρυμμένα τα χρήματα στο σπίτι.

«Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που κάποιοι επιμένουν ενώ έχουν ήδη πάρει χρήματα, συνεχίζουν να βασανίζουν τα θύματά τους, υπάρχει πληροφόρηση. Είναι περίεργο ότι ενώ τους είπε πού είναι τα χρήματα αμέσως, το ότι αυτοί επέμεναν λες και είχαν πληροφόρηση ότι υπήρχαν και άλλα χρήματα στο σπίτι», σημείωσε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Παράλληλα ο κ. Μαυροειδάκος είπε στο MEGA: «Οι έμπειροι αστυνομικοί θα συνδυάσουν όλες τις περιπτώσεις που υπήρχαν πριν, και υπόπτους που είχαν διαπράξει παρόμοια αδικήματα. Θα γίνει μια εκτενής έρευνα και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καλύτερα να μην συζητάμε τα στοιχεία. Είναι δύσκολες ώρες».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet