Γλυκά Νερά: Τεχνικές αναλύσεις δίνουν νέα στοιχεία
Αστυνομικός έξω από το σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά (πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων)
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Τεχνικές αναλύσεις δίνουν νέα στοιχεία

Νέα στοιχεία, τα οποία προέκυψαν από τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, έχουν σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή» οι αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν τη δολοφονία της Καρολάιν. Με βάση το ρεπορτάζ της «Καθημερινής», τα ευρήματα αυτά είναι ικανά να ρίξουν φως στο τι συνέβη μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά. Οι τεχνικού χαρακτήρα αναλύσεις, στις οποίες προχώρησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, φέρεται να έδωσαν σημαντικά στοιχεία στην υπόθεση που συνταράσσει την κοινή γνώμη. 

Τα ερωτήματα που ακόμα διερευνά η αστυνομία, η οποία έχει ήδη μιλήσει με περισσότερα από 100 άτομα είναι τα εξής:

  • Γιατί δεν υπάρχουν ίχνη στα νύχια της Καρολάιν;
  • Γιατί οι δράστες δεν πήραν τα κινητά του ζευγαριού;
  • Γιατί δεν άκουσαν φωνές οι γείτονες;
  • Γιατί δεν έφεραν ρολό κολλητικής ταινίας γιαν να δέσουν τους ενοίκους;

Τρεις ύποπτοι

Η αστυνομία έχει εστιάσει σε τρεις υπόπτους, αλβανικής καταγωγής και έλεγχει το παρελθόν τους. Επίσης, για τα «ορφανά» αποτυπώματα που βρέθηκαν γίνονται έρευνες σε τράπεζες δεδομένων άλλων χωρών.

Αόρατοι οι δράστες 

Οι δράστες δείχνουν… αόρατοι, αφού μετά τις εργαστηριακές αναλύσεις δεν αποδεικνύεται επιστημονικά ανθρώπινη παρουσία στον χώρο. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι καμία κάμερα δεν «έπιασε» τους δράστες, γιατί ακολούθησαν σχέδιο.

Με βάση το OPEN, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δολοφόνοι της 20χρονης, άφησαν το αυτοκίνητό τους σε παρακείμενο χωματόδρομο, μερικά τετράγωνα πιο κάτω, και μετά, μέσα από στενά, πλησίασαν το σπίτι αποφεύγοντας τις κάμερες, οι οποίες έχουν άλλωστε και συγκεκριμένη ακτίνα. Φεύγοντας έκαναν την ίδια διαδρομή και, μέσα από τον Υμηττό, βγήκαν σε κεντρική οδική αρτηρία. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet