Ειδικός φρουρός πυροβόλησε και σκότωσε ομογενή για την ένταση της μουσικής
Κοινωνία

Ειδικός φρουρός πυροβόλησε και σκότωσε ομογενή για την ένταση της μουσικής

Νεκρός από τα πυρά 30χρονου ειδικού φρουρού έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής στην Καλλιθέα ένας 33χρονος, ομογενής από το Καζακστάν.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, γύρω στις έξι, σε διαμέρισμα επί της οδού Ιφιγενείας 23, οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν για άγνωστη αιτία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε βάλει πολύ δυνατά μουσική στο σπίτι του και ο ειδικός φρουρός, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία, του έκανε παρατήρηση. Αρχικά ο 33χρονος συμμορφώθηκε, ωστόσο αργότερα έβαλε πάλι δυνατά μουσική, με αποτέλεσμα ο ειδικός φρουρός να καλέσει περιπολικό της Άμεσης Δράσης, το οποίο πήγε στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί έκαναν συστάσεις στον ομογενή.

Μόλις αποχώρησαν οι αστυνομικοί, οι δύο άνδρες είχαν έντονο διαπληκτισμό, ήρθαν στα χέρια. Στη διάρκεια του καυγά, ο εκτός υπηρεσίας ειδικός φρουρός τραυμάτισε θανάσιμα με πυροβόλο όπλο, πιθανότατα το υπηρεσιακό του, τον 33χρονο.

Ο ειδικός φρουρός συνελήφθη. Μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, τραυματισμένος από τον διαπληκτισμό, και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet