Εισέβαλαν στο σπίτι του, τον ξυλοκόπησαν, έβαλαν φωτιά και έφυγαν… πυροβολώντας
Κοινωνία

Εισέβαλαν στο σπίτι του, τον ξυλοκόπησαν, έβαλαν φωτιά και έφυγαν… πυροβολώντας

Σκηνές από ταινία δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε μονοκατοικία στο Κορωπί, με «πρωταγωνιστές» τα μέλη αδίστακτης συμμορίας που μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται και στη διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι ενός κατοίκου στο Κορωπί της Ν/Α Αττικής, προκειμένου να τον ληστέψουν. Αυτός αντιστάθηκε και οι κακοποιοί τον ξυλοκόπησαν άγρια, έβαλαν φωτιά στην μονοκατοικία του και φεύγοντας πυροβόλησαν στον αέρα για περαιτέρω εκφοβισμό. Με το που ενημερώθηκε η Αστυνομία ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην περιοχή και τα ξημερώματα του Σαββάτου, άνδρες του Τ.Α. Κρωπίας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ν/Α Αττικής και της ΟΠΚΕ, πέρασαν χειροπέδες σε δύο από τους τέσσερις δράστες.

Ο λόγος για έναν 43χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο Έλληνα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και περί όπλων καθώς και για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και του εμπρησμού. Από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. που διενεργήθηκαν σε οικίες και παραπήγματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη συνολικού βάρους -13- γραμμαρίων
  • 2 δενδρύλλια κάνναβης
  • 45 κυνηγετικά φυσίγγια
  • 6.715 ευρώ προερχόμενα από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
  • 2 κινητά τηλέφωνα
  • 16 κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου και πολεμικού τυφεκίου

Επίσης, κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ. φορτηγό που χρησιμοποιούσαν οι μέλη της συμμορίας για τις μετακινήσεις τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ακόμη συνεργών του.

Πηγή: reader.gr/ Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet