Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στην Αμαλιάδα
Κοινωνία

Ελεύθερος ο 16χρονος που μαχαίρωσε συμμαθητή του στην Αμαλιάδα

Ελεύθερος αφέθηκε, μετά την απολογία του στην εισαγγελέα Αμαλιάδας, ο 16χρονος μαθητής που μαχαίρωσε συμμαθητή του. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη, σε συνάρτηση και με το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον τραυματισμό του 15χρονου.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους και των δύο, είχαν προηγούμενα για οπαδικές διαφορές, με τις οικογένειες και των δύο να θέλουν να κατευνάσουν τα πνεύματα για το καλό των παιδιών.

Πάντως ο συνήγορος του 15χρονου μαθητή που δέχτηκε την επίθεση, κ. Κότσιφας, μιλά για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αμφισβητώντας ότι το χτύπημα έγινε με πολυεργαλείο, αλλά με μαχαίρι, ωστόσο ανέφερε ότι «αναμένουμε το ιατροδικαστικό πόρισμα».

Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα ήρθαν σήμερα τα πρώτα πλάνα από το 1ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας μετά τον αιματηρό καβγά των δύο μαθητών.

Μετά το μαχαίρωμα, συμμαθητές του 15χρονου τραυματία έτρεξαν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Τον πήγαν στις τουαλέτες του σχολείου, για να ξεπλύνει τις πληγές του, ενώ κάποιοι τράβηξαν πλάνα με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Πηγή: Patrisnews.com

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet