ΕΛ.ΑΣ.: Μέτρα Πολυτεχνείου στις διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ.: Μέτρα Πολυτεχνείου στις διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ετοιμάζεται να λάβει η Ελληνική Αστυνομία στα Εξάρχεια και στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη στην Αθήνα και άλλες πόλεις, με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ στα μέτρα που θα ληφθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, να συμμετέχουν περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί.

Τα μέτρα ασφαλείας που θα εφαρμοστούν θα είναι ανάλογα με αυτά στο Πολυτεχνείο, ενώ θα υπάρχουν αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις σε αστυνομικά τμήματα και κτήρια όπου στεγάζονται κρατικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, πολλοί «μυστικοί» αστυνομικοί θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Εξαρχείων και του Πολυτεχνείου, όπου θα παρατηρούν κινήσεις διαφόρων ατόμων και ειδικότερα έξω από κτήρια που τελούν υπό κατάληψη. Η αστυνομία εκτιμά ότι οι συγκεκριμένοι χώροι είναι πιθανό να αποτελέσουν ορμητήριο για διάφορες επιθέσεις.

Επίσης, συνεχείς πτήσεις πάνω από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας θα πραγματοποιούν το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα γνωστά «drones».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet