Εξάρχεια: Αιματηρή ομαδική επίθεση σε εισαγγελέα και λιμενικούς
Κοινωνία

Εξάρχεια: Αιματηρή ομαδική επίθεση σε εισαγγελέα και λιμενικούς

Ομαδική επίθεση από αγνώστους δέχθηκαν στις 9.30 το βράδυ της Πέμπτης στα Εξάρχεια εισαγγελέας και λιμενικοί, στη συμβολή Θεμιστοκλέους και Ερεσού.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, κλιμάκιο οκτώ στελεχών του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, με την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, μετέβη σε σπίτι της περιοχής, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά είχε συλληφθεί Ιρακινός με 200 γραμμάρια χασίς και αναζητούσαν στα Εξάρχεια τον προμηθευτή του.

Κατά την αποχώρησή τους από το κτήριο και ενώ είχαν συλλάβει δύο γυναίκες, οι λιμενικοί δέχθηκαν επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων, αρκετοί εκ των οποίων έφεραν οπλισμό και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ο εισαγγελέας απομακρύνθηκε με ασφάλεια από το σημείο της επίθεσης με τη συνδρομή των λιμενικών. Ωστόσο, δύο από αυτούς τραυματίστηκαν – ο ένας από μαχαίρι ελαφρά στον μηρό κι ο άλλος από γροθιές και κλωτσιές – και μεταφέρθηκαν στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οι δράστες τούς αφαίρεσαν τσαντάκια με προσωπικά αντικείμενα και τον οπλισμό τους, ενώ η μία από τις δύο γυναίκες που είχαν συλληφθεί διέφυγε.

Στο σπίτι όπου διενεργήθηκε η έρευνα εντοπίστηκαν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και ζυγαριά ακριβείας.

Το Λιμενικό σημειώνει ότι «κατά την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν τα στελέχη του επέδειξαν ψυχραιμία κι αυτοσυγκράτηση, χωρίς να χρησιμοποιήσουν τον φέροντα οπλισμό τους», με αποτέλεσμα «να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη με απρόβλεπτα αποτελέσματα».

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet