Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο από το τελευταίο ίχνος ζωής
Κοινωνία

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Βίντεο ντοκουμέντο από το τελευταίο ίχνος ζωής

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας είναι το τελευταίο ίχνος ζωής της 19χρονης που εξαφανίστηκε στο Κορωπί πριν από τέσσερις μέρες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που μετέδωσε η εκπομπή του Mega «LIVE NEWS», φαίνεται η 19χρονη την ημέρα που εξαφανίστηκε. Η κοπέλα διακρίνεται να περπατάει στην οδό Αττικής στο Κορωπί φορώντας μαύρο παντελόνι, ανοιχτόχρωμη μπλούζα και μαύρο σακίδιο στην πλάτη της.

Είναι το τελευταίο ίχνος ζωής της κοπέλας, αφού από τότε το κινητό της είναι κλειστό και κανείς δεν έχει νέα της.

Ο πατέρας της, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους προκειμένου να λήξει ευχάριστα αυτή η υπόθεση και «να προλάβουμε το κακό».

«Η κόρη μας να γυρίσει στο σπίτι και όλα θα είναι όπως πριν. Είμαστε άυπνοι, ψάχνουμε στα βουνά δεν κλείνουμε μάτι», δήλωσε.

Η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της την Παρασκευή 16/10 για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά σε εταιρεία στο Κορωπί και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της.

«Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στην στάση ήταν ο γαμπρός μου. Ήταν με έναν φίλο», προσέθεσε ο πατέρας της 19χρονης.

Χώρισε και κλείστηκε στον εαυτό της

Σύμφωνα με τις φίλες της 19χρονης, η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα, γεγονός που την είχε κάνει να κλειστεί στον εαυτό της.

«Δεν ανοιγόταν και στα κορίτσια. Ήταν κλειστός χαρακτήρας» σημειώνουν.

Οι γονείς της 19χρονης προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην φίλο της, αλλά δεν πήραν καμία απάντηση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet