Επίθεση με βιτριόλι: Έτοιμη να απολογηθεί η 35χρονη
Eurokinissi.gr
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Έτοιμη να απολογηθεί η 35χρονη

Έτοιμη να απολογηθεί είναι η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 35χρονη Ιωάννα, τον Μάιο στην Καλλιθέα.

Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στα όσα πρόκειται να πει στον ανακριτή η 35χρονη όταν απολογηθεί, καθώς μέχρι στιγμής, κρατά το στόμα της κλειστό.

Παραμένει κρατούμενη στις φυλακές της Θήβας, εκεί όπου εκτός από τον δικηγόρο της, την έχει επισκεφθεί και ο αδερφός της, ενώ τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, θα τη δουν και οι γονείς της για πρώτη φορά μετά τη μεταγωγή της από τον Κορυδαλλό.

Το τελευταίο δεκαήμερο φέρεται να εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας των φυλακών, σύμφωνα με το MEGA.

Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν βρεθεί ίχνη του καυστικού υγρού στην καμπαρντίνα της 35χρονης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί και DNA στο ταξί που τη μετέφερε.

Πέντε μέρες πριν τη συλλάβουν, η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, έβγαινε και διασκέδαζε με τους φίλους της, λες και δεν είχε μεσολαβήσει τίποτα.

Στις νέες φωτογραφίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA η γυναίκα αυτή δεν φαινόταν να έχει μετανιώσει για το παραμικρό.

Η μία φωτογραφία είναι από ένα καφέ μπαρ στον Πειραιά. Η 35χρονη σηκώνει το ποτήρι της και τσουγκρίζει το ποτό της με την παρέα της. 

Άλλη μια φωτογραφία της 35χρονης, κι αυτή από νυχτερινή έξοδο, τη δείχνει χαμογελαστή πάντα, ανέμελη, να περνά καλά. 

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet