Επίθεση με βιτριόλι: Το μοιραίο λάθος της 35χρονης – «Κλειδί» για τη σύλληψή της η τηλεκάρτα
Eurokinissi.gr
Κοινωνία

Επίθεση με βιτριόλι: Το μοιραίο λάθος της 35χρονης – «Κλειδί» για τη σύλληψή της η τηλεκάρτα

Μία λάθος κλήση από την τηλεκάρτα που βρέθηκε στο σπίτι της ήταν αυτή που οδήγησε στη σύλληψη της 35χρονης που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Αν και η φερόμενη ως δράστις σχεδίασε προσεκτικά τα βήματά της, τα λάθη που οδήγησαν τις Αρχές σε εκείνην ήταν αρκετά. «Μοιραίο» όμως λάθος αποδείχθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η τηλεκάρτα.

Με αυτή την τηλεκάρτα, η 35χρονη επικοινώνησε όχι μόνο με το ραδιοταξί αλλά και με κάποιον αλλοδαπό για προσωπική της δουλειά, άσχετη με την υπόθεση. Ενώ λοιπόν η υπηρεσία ραδιοταξί δεν μπόρεσε να βοηθήσει στον εντοπισμό της, καθώς ο οδηγός δε γνώριζε τα στοιχεία της, οι αρχές βρήκαν τον αλλοδαπό, ο οποίος τους είπε ποια ήταν η γυναίκα που είχε επικοινωνήσει μαζί του.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 35χρονη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόσθεση άσκησε ο ανακριτής στην 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με το Mega, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στην κατηγορούμενη αφορά στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και στο πλημμέλημα της απείθειας.

Η κατηγορούμενη, που κρατείται, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Τρίτη.

Κεχαγιόγλου: «Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση»

Στην εισαγγελία μεταφέρθηκε την Πέμπτη η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με τον συνήγορο υπεράσπισης, Σάκη Κεχαγιόγλου, να λέει ότι η πελάτισσα του δηλώνει αθώα.

«Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια και τα αδέρφια της μέλλουσας να προσαχθεί και όχι ακόμη κατηγορούμενης, θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισης της. Αποδέχθηκα την παράκληση της οικογένειας. Αυτό που μένει είναι να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής από την ίδια ενώπιον του κυρίου ανακριτή ή της κυρίας ανακρίτριας, εφόσον ασκηθεί δίωξη κακουργήματος και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών. 

»Η ίδια, μου είπε ότι δεν έχει καταθέσει και ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο. Όταν μιλήσω με την ίδια και ενημερωθώ για το περιεχόμενο της δικογραφίας, το οποίο δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου και δεν έχει πάει ενώπιον του κυρίου εισαγγελέως, τότε θα έχουμε να πούμε περισσότερα».

Όλα όσα ξέρουμε για την 35χρονη

Λόγοι ερωτικής αντιζηλίας φαίνεται πως κρύβονται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, σύμφωνα με τα όσα εκτιμούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι από το πρωί ρωτούν επίμονα τη γυναίκα που έχουν προσαγάγει.

Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα.

Μέχρι στιγμής τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά είναι:

  • Δούλευε σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας ως γραμματέας.
  • Φαίνεται πως δεν γνώριζε το σπίτι που μένει η Ιωάννα.
  • Το κίνητρο σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ερωτική αντιζηλία.
  • Το δικηγορικό γραφείο στο οποίο δούλευε είχε συνεργαστεί με την ασφαλιστική όπου εργάζεται η Ιωάννα.
  • Παλιότερα δούλευε σε άλλο δικηγορικό γραφείο, το οποίο λειτουργεί και ως εισπρακτική εταιρεία.

Η ερωτική αντιζηλία «όπλισε» το χέρι της 

Ειδικότερα, η 35χρονη δράστις της επίθεσης με βιτριόλι θεωρούσε ότι η 34χρονη εξακολουθούσε να διατηρεί σχέσεις με τον εν λόγω άνδρα και αυτός ήταν ο λόγος που δεν προχωρούσε η δική τους σχέση στο επόμενο στάδιο. Πληροφορίες που ελέγχονται, αναφέρουν ακόμα ότι ένα πρόσφατο αίτημα φιλίας στο Facebook φαίνεται πως αποτέλεσε θρυαλλίδα εξελίξεων.

Η τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε για τις κλήσεις στο ραδιοταξί, η περούκα και η καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της ενέδρας, είναι τα τρία ευρήματα που «καίνε» την 35χρονη γυναίκα που κρατείται στην Ασφάλεια για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Την ίδια ώρα, τα ψηφιακά ίχνη που άφησε η 35χρονη γυναίκα (σ.σ.: οι καταγραφές των κλήσεων από το καρτοτηλέφωνο στην εταιρεία ραδιοταξί και το στίγμα του κινητού τηλεφώνου σε σημεία ενδιαφέροντος), ήταν στοιχεία που «έδειξαν» στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι πρέπει να κοιτάξουν και σε άλλες περιπτώσεις πέραν των 2-3 γυναικών που βρίσκονταν στη shortlist των υπόπτων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρά τα ευρήματα, η 35χρονη γυναίκα φέρεται να κρατά αρνητική στάση απέναντι στους αστυνομικούς και να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet