Ηλιούπολη: «Και να με σκοτώσεις εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» έλεγε η 19χρονη στον αστυνομικό
reader.gr
Κοινωνία

Ηλιούπολη: «Και να με σκοτώσεις εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» έλεγε η 19χρονη στον αστυνομικό

«Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω» έλεγε η 19χρονη στον αστυνομικό που την εξέδιδε στην Ηλιούπολη, σύμφωνα με την δικηγόρο της, Αντωνία Λεγάκη. Η νεαρή κακοποιούνταν σεξουαλικά από τα 11 μέχρι τα 17 της χρόνια, ενώ στα 18 γνώρισε τον κατηγορούμενο αστυνομικό. 

«Η μητέρα ήταν στο σπίτι και λέει ότι “το παιδί δεν μου είχε πει τίποτα”», είπε η κυρία Λεγάκη στον ΑΝΤ1 και επιβεβαίωσε πως ο αστυνομικός απειλούσε τη 19χρονη για να πάρει ναρκωτικά. «Και να με σκοτώσεις, εγώ ναρκωτικά δεν παίρνω», έλεγε η 19χρονη «και την έδερνε. Μέχρι τέλους δεν πήρε ναρκωτικά»

«Άλλοι τη μετέφεραν, άλλοι την εξέδιδαν», είπε σχετικά και έκανε γνωστό πως μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, το γραφείο της δέχθηκε τηλεφωνήματα και από άλλα θύματα του αστυνομικού. Σε ερώτηση για το αν ο πατέρας της κοπέλας είχε σχέση με την κακοποίηση που περνούσε στα χέρια του αστυνομικού, απάντησε πως δεν γνωρίζει.

«Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος για το παιδί. Έχει δώσει ακόμα τρία ονόματα κι εγώ θα πάω στον Ανακριτή και θα δώσω κι άλλα θύματα, ώστε να ξέρουν αν πάθει κάποιος από εμάς κάτι», σημείωσε η Αντωνία Λεγάκη. «Στερήθηκε το παιδί να μιλήσει με τη δικηγόρο της και υπάρχει γιατρός του “Γεννηματά” που έχει δηλώσει στον Τύπο ότι έλεγαν στο παιδί ότι είναι κρατούμενη και της στερούσαν ιατρική περίθαλψη. Υπάρχουν δικαιώματα του θύματος, νομικά κατοχυρωμένα, που η Ελληνική Αστυνομία τα παραβίασε», κατέληξε.

Από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια 

Από την πίσω πόρτα για να απολογηθούν οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης, το πρωί της Τρίτης. Η μεταφορά τους έγινε νωρίτερα από το προγραμματισμένο και υπό άκρα μυστικότητα προκειμένου να μη συναντηθούν με τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που προγραμματίζονται για σήμερα στα δικαστήρια ενόψει της απολογίας τους.

Σε βάρος και των δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη, μεταξύ άλλων για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, συνέργεια στην παραπάνω πράξη, εμπορία κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, βιασμός κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών, διακίνηση ναρκωτικών, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, οπλοφορία, οπλοχρησία, οπλοκατοχή.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet