Θεσσαλονίκη: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη 14χρονη που πέθανε μετά από επέμβαση για γαστρικό δακτύλιο
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη 14χρονη που πέθανε μετά από επέμβαση για γαστρικό δακτύλιο

Από σηπτικό σοκ έχασε τη ζωή του το 14χρονο κορίτσι από την Επανομή Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση γαστρικού δακτυλίου λόγω παχυσαρκίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ. Υπενθυμίζεται ότι ο ιερέας πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε ότι ο γιατρός τοποθέτησε τον δακτύλιο λανθασμένα και το κοριτσάκι, αφού πέρασε δύο ημέρες με ισχυρούς πόνους και χωρίς να λαμβάνει καμία φαρμακευτική αγωγή, κατέληξε.

«Της έκαναν bullying επειδή ήταν παχύσαρκη»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν ο ιερέας πήγε σε κλινική την κόρη του στην οποία θα τοποθετούσε ιδιώτης γιατρός γαστρικό δακτύλιο, κατόπιν επιθυμίας του κοριτσιού, επειδή υφίστατο bullying στο σχολείο του γιατί ήταν παχύσαρκο. Ο ιερέας έχει καταθέσει μήνυση καθώς, όπως λέει, το παιδί του κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια που προκλήθηκε από γενικευμένη περιτονίτιδα.

«Μπαμπά θα μπω στο χειρουργείο, δεν θα φοβηθώ»

Μιλώντας στο PolitisPress ο πατέρας Βησσαρίων ραγίζει καρδιές:

«Δεν έχω πρόβλημα με τη διοίκηση και το νοσοκομείο, το πρόβλημά μου είναι ο γιατρός, ο οποίος δεν πρέπει να ξαναχειρουργήσει, να ακουμπήσει άνθρωπο», αναφέρει μέσα σε λυγμούς, μιλώντας για το χαμό της κόρης του. Βρήκαμε έναν γιατρό, καλόν μας τον είπανε, καλός είναι ο άνθρωπος. Εξέτασε το παιδί μας, το ζύγισε το παιδί μας το μέτρησε, είναι επικίνδυνο; Όχι μας είπε. Θα πίνει μία εβδομάδα υγρά, σούπες και θα επιστρέψει στις δραστηριότητές της. Μετά από μία εβδομάδα είπε θα έκανε γυμναστική. Μετά από δύο μέρες το πήραμε το παιδάκι μας στο σπίτι, ούτε αντιβίωση του έδωσε, μόνο παυσίπονα αναβράζοντα μας είπε να του δίνουμε. Και είχε κάνει το παιδάκι μας διάτρηση στομάχου εκεί που μπήκε το δαχτυλίδι. Πώς λέγεται αυτό; Ιατρικό λάθος. Κι αν ο γιατρός δεν ήθελε να σκοτώσει, που δεν ήθελε να σκοτώσει, το σκότωσε το παιδί μας αυτό το λάθος. Και εμείς τώρα είμαστε με τρία παιδιά, όχι με τέσσερα. Ένα αστέρι».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet