Καθαρίστριες vs κυβερνητικής… σκούπας
Κοινωνία

Καθαρίστριες vs κυβερνητικής… σκούπας

Συνεχίζεται η καθιστική διαμαρτυρία των απολυμένων καθαριστριών έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στην Καραγεώργη Σερβίας. Έχοντας ως κεντρικό σύνθημα το «σκούπα σε κυβέρνηση και μνημόνια, οι απολυμένες καθαρίστριες δηλώνουν αποφασισμένες να μην αποχωρήσουν από τον χώρο αν δεν δικαιωθούν, καθώς σε λίγες μέρες, στις 18 Μαΐου, απολύονται οριστικά.

Στη σχετική ανακοίνωσή τους οι απολυμένες αναφέρουν:

«Μας οδηγούν σε πλήρη εξαθλίωση»

Εμείς οι ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, από τις 18 Σεπτεμβρίου 2013, είμαστε σε καθεστώς διαθεσιμότητας και σε λίγες μέρες, (στις 18 Μαΐου του 2014), χάνουμε τις δουλειές μας, ΑΠΟΛΥΟΜΑΣΤΕ.

Εδώ και 8 μήνες, από τις 18 Σεπτεμβρίου, βρισκόμαστε σε καθημερινές κινητοποιήσεις έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Στον αγώνα αυτό είμαστε μαζί με τους πολίτες, μαζί με χιλιάδες ακόμη απολυμένους και απολυμένες και αγωνιζόμαστε καθημερινά ενάντια στα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας που καταστρέφουν τη ζωή μας και μας οδηγούν σε πλήρη εξαθλίωση. Έχουμε κάνει ένα τιτάνιο αγώνα που αντιμετωπίστηκε από την ελληνική κυβέρνηση με βία και καταστολή.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για τη μάχη που δίνουμε γι’ αυτό αποφασίσαμε την κλιμάκωση του αγώνα μας. Από την Τετάρτη 07.05.2014 ξεκινάμε καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, Καραγεώργη Σερβίας 10 και καλούμε όλους τους απολυμένους, τους άνεργους, όσους και όσες αντιστέκονται στις απολύσεις της Κυβέρνησης και της Τρόικας, να συμπαρασταθούν στον αγώνα που δίνουμε καθημερινά, εδώ και 8 μήνες.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Καλούμε τους πολίτες, τα συνδικάτα, τις γυναικείες οργανώσεις, την νεολαία, τους ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, να ενώσουν τη φωνή τους με τη δική μας φωνή.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet