Κρήτη: Έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση το… 2022 – Εξηγήσεις ζητά ο Κικίλιας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κρήτη: Έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση το… 2022 – Εξηγήσεις ζητά ο Κικίλιας

Την παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, προκάλεσε η καταγγελία μιας γυναίκας ότι στο νοσοκομείο των Χανίων της έκλεισαν ραντεβού για γαστροσκόπηση μετά από δύο χρόνια.

Ο κ. Κικίλιας πληροφορήθηκε την καταγγελία, η οποία έγινε μέσω facebook και ζήτησε ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Σύμφωνα με το hania.news, Χανιώτισσα κατήγγειλε στο Facebook, ότι το ραντεβού που έκλεισε η μητέρα της για τις συγκεκριμένες εξετάσεις, προγραμματίστηκε να γίνει σε 2 χρόνια!

«Λοιπόν αγαπητοί αρμόδιοι στο Υπουργείο Υγείας και τωρινοί και προηγούμενοι και επόμενοι…

»Η μαμά μου πήγε σήμερα» (σ.σ.: χθες, Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020) στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση. Με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να μου πει ότι τον άλλο μήνα.. σε μερικές μέρες δηλαδή… θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό μου το χαρτάκι η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022. Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω;

»Λοιπόν γέλασα πολύ… μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μη θυμώσει πολύ… Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το Σύστημα Υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχουλά όλοι μας…

Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, και τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν…», έγραψε στο Facebook η γυναίκα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet