Λ. Ρακιντζής: “Υπάρχει τείχος προστασίας των… επωνύμων”
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Λ. Ρακιντζής: “Υπάρχει τείχος προστασίας των… επωνύμων”

Ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, δήλωσε σήμερα, κατά την παρουσίαση της έκθεσης πεπραγμένων για το 2013 στη Βουλή, ότι προσκρούει σε εμπόδια όταν ξεκινά έλεγχο επωνύμων, σύμφωνα με τον “Real Fm”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, μίλησε νωρίτερα για «μεθοδευμένη παραγραφή αδικημάτων για επωνύμους». Τότε ο κ. Λ. Ρακιντζής είπε ότι πρόσφατα υπήρξε ένας νόμος που λέει ότι δεν ευθύνονται οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ. «Υπάρχει μία τάση γενικότερη για εμπόδια, είτε πρόκειται για γραφειοκρατία είτε για οποιοδήποτε άλλο κόλλημα», συμπλήρωσε.

Μάλιστα ρώτησε τα μέλη της Επιτροπής αν έχουν δει επώνυμο να δικάζεται εύκολα, ενώ αναφέρθηκε και στα απαλλακτικά βουλεύματα, λέγοντας ότι στην προσπάθειά του κατά των επωνύμων βρίσκει ένα τείχος, γιατί δεν μπορεί να κάνει έφεση στο βούλευμα.

Επίσης υπογράμμισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει το ποινικό σκέλος, αλλά καταθέτει ότι η προσπάθεια που κάνει κατά των επωνύμων βρίσκει εμπόδια και δεν μπορεί να κατονομάσει υποθέσεις, παραπέμποντας στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet