«Με έκλεισαν σε ένα διαμέρισμα – Έφαγα ξύλο από όλους»: Τι λέει η 25χρονη θύμα trafficking στην Κρήτη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Με έκλεισαν σε ένα διαμέρισμα – Έφαγα ξύλο από όλους»: Τι λέει η 25χρονη θύμα trafficking στην Κρήτη

«Μαζί με τη μητέρα του με έκλεισαν σε ένα διαμέρισμα. Έφαγα ξύλο από όλους» διηγείται η 25χρονη από τη Βουλγαρία που έπεσε θύμα trafficking στην Κρήτη, από τον υποτιθέμενο σύντροφό της, που γνώρισε μέσω ίντερνετ, και την οικογένειά του.

«Μου είπε ψέμματα ότι θα παντρευτούμε. Με έβαλε σε έναν οίκο ανοχής. Θέλω να τιμωρηθούν, να πάνε φυλακή» περιγράφει στην κάμερα του Star Channel.

«Με έβαλε στην αρχή να δουλεύω σε ένα μπαρ. Μου πήρε ταυτότητα, τηλέφωνο. Μαζί με τη μητέρα του με έκλεισαν σε ένα διαμέρισμα. Έφαγα ξύλο από όλους. Ήθελε να με πάει και στη Γερμανία…» συνεχίζει η 25χρονη.

«Με το ζόρι κατάφερα και τηλεφώνησα στη μητέρα μου και της ζήτησα βοήθεια και έτσι γλίτωσα» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα έφυγε από την Αθήνα και πήγε στο Ηράκλειο για να ζήσει τον έρωτά της με τον 35χρονο, ο οποίος μάλιστα γνωρίστηκε με την οικογένειά της και της υποσχέθηκε γάμο. 

Και από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε εγκλωβισμένη σε έναν πραγματικό εφιάλτη με πρωταγωνιστές τον υποτιθέμενο σύντροφο της, 35 ετών, την μητέρα του, την αδερφή του και τον φίλο της τελευταίας. Η οικογένεια του «συντρόφου» της την κλείδωνε, την εξευτέλιζε, την ξυλοκοπούσε και την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με πελάτες επί πληρωμή. 

Οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους (με εξαίρεση τον φίλο της αδερφής του φερόμενου ως συντρόφου) προφυλακίστηκαν την Παρασκευή αλλά σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Βρέντζο δεν πρόκειται για υπόθεση σωματεμπορίας αλλά οι δύο πλευρές είχαν οικονομικές διαφορές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet