«Να προσέχεις τα παιδιά»: Τα τελευταία sms της 30χρονης πριν πέσει σε χαράδρα στην Αχαΐα
Κοινωνία

«Να προσέχεις τα παιδιά»: Τα τελευταία sms της 30χρονης πριν πέσει σε χαράδρα στην Αχαΐα

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη πολύτεκνη μητέρα Μέγκι Στογιάνοβα-Μοσχονά με τον σύζυγό της, λίγο πριν πέσει με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό, δίνουν άλλη τροπή στην υπόθεση που αρχικά φάνηκε ως ατύχημα.

Η μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών έπεσε προχθές (20/9) το βράδυ με το αυτοκίνητο της σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην επαρχιακή οδό μεταξύ Καλάνου-Κομπηγαδίου του Δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η 30χρονη, ενώ οδηγούσε, αντάλλασσε μηνύματα με τον σύζυγό της, τα οποία μαρτυρούν την πρόθεσή της να προβεί στο απενενοημένο διάβημα.

«Εγώ τελείωσα… Δεν αντέχω άλλο… Να προσέχεις τα παιδιά», έγραφε, ενώ ο σύζυγος προσπάθησε να την αποτρέψει: «Σε παρακαλώ, σκέψου τα παιδιά μας. Γύρνα πίσω…», της απαντούσε εκείνος, χωρίς δυστυχώς αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα διερχόμενοι οδηγοί, που είδαν την πτώση του οχήματος στη χαράδρα, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Επιτόπου κατέφθασε ομάδα της 6ης ΕΜΑΚ, η οποία πραγματοποίησε κατάβαση στη χαράδρα και ανέσυρε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Οι αστυνομικές αρχές αξιοποιούν και αναλύουν ότι τα διαθέσιμα στοιχεία, ώστε αποφανθούν και επισήμως για την τραγική υπόθεση.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet