Νεκρή η 35χρονη Βρετανίδα στην Ικαρία
Κοινωνία

Νεκρή η 35χρονη Βρετανίδα στην Ικαρία

Νεκρή εντοπίστηκε πριν από λίγο η 35χρονη Βρετανή η οποία αγνοείτο από το πρωί της Δευτέρας στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ομάδες ερευνών εντόπισαν το άψυχο σώμα της 35χρονης σε δύσβατο σημείο στην περιοχή Τρακάτο, πάνω από τα Κεραμέ, όπου διέμενε με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της.

Αυτή την ώρα η σορός της μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο.

Νεότερη ενημέρωση (21.05)

Η  γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το δωμάτιο που διέμενε στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της. Γι’ αυτό η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.

Η σορός αναμένεται να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ικαρίας στον Άγιο Κήρυκο, όπου θα μεταβεί ιατροδικαστής ο οποίος θα κάνει αυτοψία, προκειμένου να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες ενέργειες για την εξακρίβωση των αιτιών του θανάτου.

Το θρίλερ της εξαφάνισης άρχισε να εκτυλίσσεται νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας. Στις 12.05π.μ. ο 38χρονος σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Αγίου Κηρύκου και δήλωσε την εξαφάνιση της συντρόφου του. Το ζευγάρι βρισκόταν από τις 3 Αυγούστου στο νησί και έμενε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αγίου Κηρύκου – Φάρoυ.

Ο 38χρονος Κύπριος κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι στις 9.30 το πρωί της Δευτέρας η σύντροφός του έφυγε από το δωμάτιο και πήγε για τρέξιμο δίχως έκτοτε να δώσει κάποιο σημείο ζωής και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet