Οι κάρτες ΟΑΣΑ εξασφαλίζουν έκπτωση σε αγορές προϊόντων
Κοινωνία

Οι κάρτες ΟΑΣΑ εξασφαλίζουν έκπτωση σε αγορές προϊόντων

Η διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ), ανακοίνωσε την Τετάρτη 4 Ιουνίου ότι οι κάτοχοι μηνιαίων ή ετήσιων καρτών του ΟΑΣΑ θα έχουν έκπτωση 5% στις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη.

Η Αγορά του Καταναλωτή λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της κεντρικής αγοράς του Ρέντη και απευθύνεται σε τελικούς καταναλωτές και όχι σε επιχειρήσεις. Στα καταστήματα της Αγοράς, τα οποία λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα διατίθενται κρέατα, ψάρια, ψωμί και αρτοσκευάσματα, είδη παντοπωλείου κ.λπ.

Ανακοινώθηκε, επίσης, η ανάπτυξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τις αγοραπωλησίες προϊόντων σε επίπεδο χονδρικής που πραγματοποιούνται στις κεντρικές αγορές, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Θανάση Σκορδά και του προέδρου του ΟΚΑΑ Παναγιώτη Σταμπουλίδη. Μέσω της νέας υπηρεσίας παραγωγοί, χονδρέμποροι και λιανοπωλητές θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές και να κλείνουν συμφωνίες εξ αποστάσεως.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet