Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας θα «δείξουν» ποια πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας θα «δείξουν» ποια πέταξε το βιτριόλι στην Ιωάννα

Ένα πολύ σημαντικό «όπλο» έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών μετά την εισαγγελική εντολή για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση έχουν καταλήξει σε μία βασική λίστα υπόπτων, τόσο από τα σκόρπια λόγια που μπόρεσαν να πάρουν από τις δεκάδες καταθέσεις, όσο -κυρίως- από το πληροφοριακό τους δίκτυο. Το επόμενο στάδιο θα είναι να ζητηθεί από τις εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να δώσουν στοιχεία για το εάν κάποιο από τα κινητά τηλέφωνα των συγκεκριμένων υπόπτων, την ημέρα και ώρα της ενέδρας στην 34χρονη Ιωάννα, έδινε στίγμα σε κάποια από τις κεραίες της περιοχής στην Καλλιθέα.

Εάν η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών «δείξει» προς την πλευρά κάποιου υπόπτου, τότε αυτός θα κληθεί για ανωμοτί κατάθεση με τον κλοιό να στενεύει. Πολλώ δε μάλλον εάν δεν «ταιριάζει» η παρουσία της στην περιοχή (σ.σ.: είτε λόγω δουλειάς, είτε λόγω κατοικίας).

Την ίδια ώρα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια στα Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να «καθαρίσει» η εικόνα που έχουν από κάμερες ασφαλείας και αποτυπώνει την μαυροφορεμένη γυναίκα που έστησε την ενέδρα στην 34χρονη Ιωάννα, την ώρα που έμπαινε στην εργασία της στην Καλλιθέα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet