Οι Κινέζοι λατρεύουν τις Κυκλάδες
Κοινωνία

Οι Κινέζοι λατρεύουν τις Κυκλάδες

Το πρώτο τεύχος του μηνιαίου περιοδικού World Traveler (Luxing Zhe) έχει τίτλο «Ατέρμονη Θάλασσα, Αδιάλειπτος Έρωτας – Ξεχνώντας τον χρόνο αφημένοι στον ρομαντισμό του Αιγαίου» έχει αφιερωμένο το εξώφυλλό του στις Κυκλάδες. Στις 100 σελίδες του περιοδικού προβάλλονται αντιπροσωπευτικά νησιά, όπως η Πάρος, η Μύκονος, η Δήλος, η Μήλος και η Σαντορίνη, με ποικίλες πτυχές των τουριστικών υπηρεσιών που προσφέρουν, όπως χώροι πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, αγορές, τόποι αναψυχής, ελληνική κουζίνα, χώροι διαμονής και διασκέδασης και ιδιαίτερη έμφαση στον ρομαντικό-γαμήλιο τουρισμό.

Εξώφυλλο του κινέζικου περιοδικού World Traveler με αφιέρωμα στις ΚυκλάδεςΤο αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό WORLD TRAVELER MEDIA με έδρα τη Σαγκάη, με τη φιλοξενία δημοσιογραφικής ομάδας στις Κυκλάδες για εννέα συνολικά μέρες τον περασμένο Οκτώβριο. Η δημοσιογραφική αποστολή διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στη Σαγκάη, την MTC GROUP και τους Δήμους των νησιών.

Με βάση τα στοιχεία της ελληνικής πρεσβείας στην Κίνα, το 2013 εκδόθηκαν περίπου 30.000 θεωρήσεις εισόδου σε Κινέζους τουρίστες. Υπολογίζεται όμως ότι συνολικά 100.000 Κινέζοι επισκέφθηκαν την Ελλάδα την περσινή χρονιά, μέσω θεωρήσεων εισόδου, οι οποίες χορηγήθηκαν από άλλες χώρες, ως πρώτες χώρες εισόδου στην Ευρώπη.

Το τουριστικό αφιέρωμα είναι το μεγαλύτερο σε έκταση σελίδων και κάλυψη θεματικής ύλης που έχει γίνει μέχρι σήμερα στον χώρο των κινεζικών ΜΜΕ για την Ελλάδα, ενώ προσφέρεται και σε ηλεκτρονική μορφή σε χρήστες που επιθυμούν την τοποθέτησή του σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ταμπλέτες κ.λπ.

Παράλληλα, τέσσερα ημίωρα τηλεοπτικά επεισόδια αναμένεται να προβληθούν σε 33 τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα στο σύνολο σχεδόν της κινεζικής επικράτειας, σε 31 μητροπολιτικά κέντρα και πρωτεύουσες επαρχιών, ενώ το σύνολο του αφιερώματος θα είναι διαθέσιμο σύντομα στον διαδικτυακό χώρο, στην ιστοσελίδα του οργανισμού WT.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet