Παιδικές κατασκηνώσεις: Νέος συναγερμός – Κρούσματα και στο Λαύριο
Παιδική κατασκήνωση (Πηγή: shutterstock)
Κοινωνία

Παιδικές κατασκηνώσεις: Νέος συναγερμός – Κρούσματα και στο Λαύριο

Μία ακόμη παιδική κατασκήνωση στο έλεος του κορωνοϊού, καθώς θετικά κρούσματα βρέθηκαν και στο Λαύριο. Νωρίτερα είχαν διαγνωσθεί θετικά παιδιά σε εγκαταστάσεις στην Ηλεία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε σημάνει συναγερμός στο Σοφικό Κορινθίας, στο Καπανδρίτι, στα Χανιά και στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το notioanatolika.gr ανιχνεύθηκαν έξι θετικά κρούσματα σε ιδιωτική παιδική κατασκήνωση σε παραθαλάσσια περιοχή του Λαυρίου. Όπως σημειώνεται, τα κρούσματα καταγράφηκαν τόσο μεταξύ παιδιών όσο και στελεχών της κατασκήνωσης.

Μετά από την επιβεβαίωση κλήθηκαν οι γονείς των παιδιών που ανιχνεύθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και τα παρέλαβαν, ενώ απομακρύνθηκαν και όσα βρίσκονταν στις ίδιες ομάδες. Μετά από τη διαπίστωση, τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Θετικά κρούσματα και σε κατασκήνωση στην Ηλεία

Νωρίτερα, την Κυριακή 11/7, έγινε γνωστό πως βρέθηκαν θετικά κρούσματα και σε παιδική κατασκήνωση στην Ηλεία. Αρχικά βρέθηκαν δύο παιδιά θετικά στον κορωνοϊό και στους ελέγχους που ακολούθησαν διαπιστώθηκαν ακόμα περισσότερες περιπτώσεις που φτάνουν τις τέσσερις με πέντε. Μάλιστα αρκετοί γονείς έσπευσαν σήμερα να πάρουν τα παιδιά από την κατασκήνωση.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet