Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση σήμερα στα Προπύλαια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση σήμερα στα Προπύλαια

Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου, στα Προπύλαια.

Η συγκέντρωση διοργανώνεται με φόντο το κύμα καταλήψεων που έχει ξεκινήσει από την περασμένη Δευτέρα (3 Νοεμβρίου) σε σχολεία όλης της χώρας.

Εκτός από τους μαθητές, που διαμαρτύρονται για τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο «Νέο Λύκειο» και την Τράπεζα Θεμάτων, στην κινητοποίηση θα συμμετάσχουν φοιτητές, η ΟΛΜΕ, αλλά και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ.

Σε ανακοίνωσή του με αφορμή την κινητοποίηση, ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού ΕΚΠΑ ζητεί να καταργηθεί η διαθεσιμότητα, να επανασυσταθούν οι καταργημένες οργανικές θέσεις και να επανέλθουν οι εργαζόμενοι διοικητικοί διαθέσιμοι στις θέσεις τους.

«Μαζί με τους φοιτητές και άλλα τμήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας αντιστεκόμαστε στην επίθεση που εξελίσσεται στο δημόσιο Πανεπιστήμιο και στην επιδίωξη να μετατραπεί σε ένα αυταρχικό εκπαιδευτήριο χωρίς τα ακαδημαϊκά, επιστημονικά και δημοκρατικά του χαρακτηριστικά. Διεκδικούμε άμεσα λύσεις στα επείγοντα εκρηκτικά προβλήματα του Πανεπιστημίου, των εργαζομένων, των φοιτητών» τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΕΚΠΑ», αναφέρουν.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet