Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις – Δείτε σε ποια σχολή έχετε περάσει
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις – Δείτε σε ποια σχολή έχετε περάσει

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων που έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς το πρωί της Παρασκευής 28/8 ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής. 

Τα αποτελέσματα εστάλησαν ηλεκτρονικά στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για να εκτυπωθούν καταστάσεις των επιτυχόντων που θα αναρτηθούν στα Λύκεια.

Όπως έχει ήδη διευκρινιστεί από το υπουργείο Παιδείας, οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα Λύκεια θα έχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα στοιχεία της επιτυχίας του και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στην ειδική πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr

Πτώση σε όλα τα επιστημονικά πεδία

Με μία γρήγορη ματιά στα στατιστικά των Πανελλαδικών, μπορεί να δει κανείς ότι οι αριθμοί ευνοούν τους υποψηφίους, «δείχνοντας» ότι 8 στους 10 θα περάσουν σε κάποιο τμήμα ή σε κάποια σχολή, αφού οι περίπου 100.000 υποψήφιοι διεκδικούν 77.970 θέσεις.

Μελετώντας, ειδικότερα, τα στατιστικά των αποτελεσμάτων των υποψηφίων και της κλιμάκωσης των μορίων, διαφαίνεται πτώση των βάσεων στην πλειονότητα των σχολών όλων των επιστημονικών πεδίων.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet