Παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη
Κοινωνία

Παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη

Στην εκκλησία Παναγίτσα στο Χαϊδάρι παρέλαβαν τη Βίκυ Σταμάτη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος, ο εισαγγελέας Εφετών Γρ. Πεπόνης και αστυνομικοί.

Όπως αναφέρει ο συνήγορός της Φραγκίσκος Ραγκούσης, η Βίκυ Σταμάτη η οποία είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση περιφερόταν άσκοπα επί ώρες λέγοντας «τώρα πρέπει να πάω στο παιδί μου».

Η κ. Σταμάτη μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου θα πάνε οι εισαγγελείς και γιατρός για να την εξετάσει και στη συνέχεια το πιθανότερο είναι να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για τη διάπραξη του αδικήματος της απόδρασης κρατουμένου.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, άγνωστος του τηλεφώνησε λέγοντάς του ότι είναι μαζί με τη Βίκυ Σταμάτη στην εκκλησία Παναγίτσα στο Χαϊδάρι και θέλει να παραδοθεί. Αμέσως, ο κ. Ραγκούσης επικοινώνησε με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών ο οποίος κινητοποίησε τις αρχές και πήγαν στο σημείο που διαπιστώθηκε ότι πράγματι ήταν η Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με τον  κ. Ραγκούση, αυτό το πρόσωπο το οποίο παραμένει άφαντο μέχρι στιγμής,  είναι γνωστός με την κ. Σταμάτη και την αναγνώρισε.

Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στην αστυνομία. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για το ίδιο άτομο που επικοινώνησε και με τον κ. Ραγκούση.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet