Πετράλωνα: Άφαντος ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού – Πήρε εξιτήριο η 50χρονη
Επέμβαση της αστυνομίας στα Πετράλωνα για τον βιασμό καθαρίστριας (Πηγή: Eurokinissi)
Κοινωνία

Πετράλωνα: Άφαντος ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού – Πήρε εξιτήριο η 50χρονη

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας έλαβε η 50χρονη καθαρίστρια που φέρεται να έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα. Η 50χρονη κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας, ενώ εξετάζεται αν υπήρχε και δεύτερος δράστης. Η 50χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη. Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης. Ωστόσο, ενώ η αστυνομία ανέμενε το ένταλμα του εισαγγελέα για να συλλάβει τους δράστες, αυτοί φαίνεται πως το έσκασαν από τον φωταγωγό.

Το προφίλ του δράστη που επιτέθηκε στην καθαρίστρια

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ άτομο που βρήκε την 50χρονη μόλις λίγη ώρα μετά τα βασανιστήρια που βίωσε στα Πετράλωνα, το θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο, σε άθλια κατάσταση, και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη. Είχε πάει να καθαρίσει την πολυκατοικία για 5 ευρώ και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, καταλήγοντας στο νοσοκομείο χτυπημένη και βιασμένη στο σώμα και στην ψυχή.

Άφαντος παραμένει ο Βούλγαρος δράστης του πολύωρου βιασμού της καθαρίστριας, που εξακολουθεί να αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου. Μάλιστα άγνωστοι έχουν αφήσει απειλητικά μηνύματα έξω από το σπίτι του στα Πετράλωνα. Σημειώνεται ότι την Κυριακή 20/6 σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό. Για νέο άνδρα μεταξύ 25 – 35 ετών μιλούν αστυνομικές πηγές.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet