Κοινωνία

Προσλήψεις από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Εννιακόσιες προσλήψεις εποχικών θα γίνουν μέσα στο 2014 από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το πρόγραμμα Δακοκτονίας και οι ειδικότητες που θα ζητηθούν με την προκήρυξη θα είναι γεωπόνοι και εργατοτεχνίτες.

Συγκεκριμένα όπως γράφει και το dikaiologitika.gr, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Οικονομικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθορίζονται οι προσλήψεις που θα γίνουν για το πρόγραμμα Δακοκτονίας 2014.

Οι προσλήψεις θα γίνουν μετά το Πάσχα. Το νέο προσωπικό θα προσληφθεί άμεσα, καθώς έχει ολοκληρωθεί η καρπόδεση των ελαιώνων σε όλες τις ελαιοκομικές περιοχές της χώρας και εκτιμάται ότι στις περισσότερες περιοχές η εφαρμογή των πρώτων ψεκασμών θα απαιτηθεί να υλοποιηθεί 10 – 15 Ιουνίου 2014.

Τα προσόντα για τους Γεωπόνους

Κύρια προσόντα:

  1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος γεωπόνου από το ΓΕΩΤΕΕ.
  2. Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, το οποίο οδηγεί στην απόκτηση της ανωτέρω άδειας.

Προσόντα Α΄ επικουρίας:
(Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)

Πτυχίο ή δίπλωμα τμήματος Φυτικής Παραγωγής ΤΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ. ΤΕΙ ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ή δίπλωμα ΤΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (ΠΣΕ) ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο ΚΑΤΕΕ ή ισότιμος τίτλος της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας

Οι προκηρύξεις για τις 900 θέσεις εργασίας θα προκηρυχθούν από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet