Πρώην αστυνομικός στην 25μελή συμμορία που έκλεβε επιβάτες στο Μετρό
Κοινωνία

Πρώην αστυνομικός στην 25μελή συμμορία που έκλεβε επιβάτες στο Μετρό

Ένας πρώην αστυνομικός, που είχε κατηγορηθεί για σχέσεις με νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, εμφανίζεται ως ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μεγάλης σπείρας – με τη συμμετοχή περίπου 25 ατόμων, κυρίως Αλβανικής καταγωγής- που προχωρούσαν τον τελευταίο χρόνο σε εκατοντάδες κλοπές πορτοφολιών κι άλλων αντικειμένων από επιβάτες του Μετρό του ΗΣΑΠ, αλλά και από πεζούς.

Πρόκειται για τη μεγάλη έρευνα της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία της υπόθεσης περιλαμβάνονται καταγραφές από συνομιλίες σε κινητά τηλέφωνα μεταξύ μελών της εγκληματικής οργάωωσης, όπως και υλικό από κάμερες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν εντοπισθεί και κρησφύγετα όπου μεταφέρονταν τα κλοπιμαία.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για μία «σημαντική, συνολική έρευνα που καταδεικνύει την οργανωμένη δράση κλεφτών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κι αυτό γιατί μέχρι τώρα υπήρχαν μόνο δεκάδες αποσπασματικές συλλήψεις δραστών για μία – δύο κλοπές, οι οποίοι δεν προφυλακίζονταν κι επανέρχονταν στην εγκληματική δράση. Επιπλέον διαπιστώθηκε η ύπαρξη ατόμων που είχαν οργανωτικό ρόλο στις κλοπές σε Μετρό, λεωφορεία κ.λπ.».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet