Π. Ρούπα: «Δεν παραδίδομαι, θα συνεχίσω τη δράση»
Κοινωνία

Π. Ρούπα: «Δεν παραδίδομαι, θα συνεχίσω τη δράση»

Ας έρθουν να με πιάσουν, δεν παραδίνομαι δηλώνει μεταξύ άλλων με επιστολή της η Πόλα Ρούπα, η καταζητούμενη σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη.

Η Π. Ρούπα στο κείμενό της που αναρτήθηκε στον δικτυακό τόπο indymedia, χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα όσον αφορά στην καταδίωξη και στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, υποστηρίζει ότι η σύλληψη του συντρόφου της χρησιμοποιείται από τον πρωθυπουργό ως «εργαλείο για την σταθεροποίηση της παραπαίουσας κυβέρνησής του, για τη στήριξη ενός πολιτικού και οικονομικού καθεστώτος με σαθρά θεμέλια».

Επίσης αναφέρει ότι «οι υψηλοί τόνοι των πανηγυρισμών της εγχώριας και ξένης πολιτικής εξουσίας αντανακλούν το μέγεθος της απειλής που αντιπροσωπεύει ο Μαζιώτης για το καθεστώς».

Συνεχίζει λέγοντας πως ο σύντροφός της είναι αιχμάλωτος του κοινωνικού και ταξικού πολέμου και σχολιάζει πως είναι άδικο να είναι αυτός φυλακή και όχι αυτοί που απαρτίζουν την πολιτική ελίτ.

Καταφέρεται δε και στα ΜΜΕ και στον τρόπο που κάλυψαν την επίθεση, ενώ όσον αφορά στους πυροβολισμούς που ανταλλάχθηκαν μέσα στο πλήθος την ημέρα του τραυματισμού και της σύλληψης του συντρόφου της στο Μοναστηράκι, επιρρίπτει ευθύνες στην αστυνομία καθώς όπως σημειώνει επέλεξε συνειδητά το σημείο της συμπλοκής.

Χαρακτηρίζει ως γελοιότητες ότι ο Ν. Μαζιώτης είχε εντοπιστεί από την αστυνομία μέρες πριν από τη σύλληψή του, σχολιάζοντας πως ο αυτός ισχυρισμός γίνεται στο πλαίσιο της κρατικής προπαγάνδας.

Η Πόλα Ρούπα υπεραμύνεται της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα, υποστηρίζοντας πως βία ασκεί η κυβέρνηση με την οικονομική, κοινωνική, αλλά και μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζει.

Δηλώνει ότι θα συνεχίζει να είναι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα και όπως λέει δεν πρόκειται να λυγίσει και να παραδοθεί σημειώνοντας ότι τόσο η ίδια όσο και η οργάνωση θα συνεχίσουν τη δράση τους.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet