Σοκ στη Ρόδο: Δύο αδελφές κατήγγειλαν 62χρονο άνδρα για ασέλγεια από τα 6 τους χρόνια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σοκ στη Ρόδο: Δύο αδελφές κατήγγειλαν 62χρονο άνδρα για ασέλγεια από τα 6 τους χρόνια

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Δημοκρατικής, για την 11η Μαΐου προσδιορίστηκε χθες από την τακτική ανακρίτρια Ρόδου η κύρια ανάκριση εις βάρος του 62χρονου, που κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 62χρονος βρέθηκε υπόλογος μετά από καταθέσεις δύο αδελφών, που τον κατήγγειλαν για σεξουαλικά αδικήματα – ενώ έχει ήδη ασκήσει μήνυση εις βάρος τους για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως έγραψε η Δημοκρατική, οι δύο αδελφές, ηλικίας σήμερα 19 και 24 ετών, ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα των αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεών του σε δημοτική κοινότητα της ανατολικής πλευράς του νησιού, για μία εξαετία. Η πρώτη από ηλικία 9 έως 12 ετών και η δεύτερη από ηλικία 6 έως 12 ετών.

«Χρησιμοποιούσε τον γιο του για να παρακολουθεί»

Όπως ισχυρίζονται οι δύο αδελφές, ο 62χρονος, εκμεταλλευόμενος την εμπιστοσύνη των γονέων τους -καθώς υπήρξε στενός οικογενειακός τους φίλος- τις έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του, σε αγρόκτημά του, ακόμη και σε μια οικοδομή αλλά και στην οικία του και εκεί ασελγούσε εις βάρος τους.

Η μια, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ξεκίνησε να την προσεγγίζει από ηλικία 6 ετών με δήθεν παιχνίδι και προχώρησε σταδιακά σε φρικτά σεξουαλικά αδικήματα εις βάρος της.

Φέρεται να δελέαζε τα παιδιά με δώρα, ενώ, όπως κατήγγειλαν, χρησιμοποίησε και τον γιο του σε σεξουαλικές ακρότητες, παρακολουθώντας τους.

Αποφάσισαν, άλλωστε, να τον καταγγείλουν τώρα, καθώς διαπίστωσαν και οι δύο ότι υπήρξαν θύματά του πρόσφατα, αφού δεν είχαν εκμυστηρευθεί η μια στην άλλη, για χρόνια, τα όσα είχαν συμβεί.

Αρνείται τις κατηγορίες: «Βοηθούσα την οικογένεια οικονομικά»

Ο καταγγελλόμενος, από την πλευρά του, τόνισε εξεταζόμενος ότι τα όσα κατέθεσαν εις βάρος του οι καταγγέλλουσες υπερβαίνουν τα όρια ακόμα και της νοσηρής φαντασίας.

Υποστήριξε ότι η μητέρα του γνώριζε την οικογένεια των καταγγελλουσών και τους βοηθούσε, καθώς βρίσκονταν σε κακή οικονομική κατάσταση αγοράζοντάς τους διάφορα τρόφιμα.

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2001, όπως ανέφερε, ξεκίνησαν να αναπτύσσουν φιλικές σχέσεις και κουμπαριά, ενώ τους επισκεπτόταν στο εξοχικό τους. Με την πάροδο του χρόνου άρχισε να καταλαβαίνει πως η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Έτσι με την γυναίκα του συχνά προσέφεραν τρόφιμα και πολλές φορές χρήματα.

Δήλωσε, παράλληλα, πως τα έτη 2010-2011 η μητέρα των καταγγελλουσών καθώς και τα αδέλφια της είχαν κατηγορηθεί σε ποινική υπόθεση και εκείνος και η σύζυγός του, αποφάσισαν, όπως είπε, να αποστασιοποιηθούν χωρίς ωστόσο να σταματήσουν εντελώς οι επαφές τους, που περιορίστηκαν σε τυχαίες συναντήσεις στο δρόμο.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet