Την έπνιξαν με τα χέρια τους και ένα κομμάτι ύφασμα
zougla.gr
Κοινωνία

Την έπνιξαν με τα χέρια τους και ένα κομμάτι ύφασμα

Απόφραξη αεροφόρων οδών, είναι η αίτια θανάτου της 20χρονης κοπέλας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και την οποία διενήργησε ιατροδικαστής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. O θάνατος της άτυχης μητέρας, ειδικότερα, οφείλεται σε «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας».

Ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας της έκλεισε το στόμα με κομμάτια από ύφασμα και την παλάμη των χεριών του. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να μην μπορεί να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος.

Πάντως γύρω από τον λαιμό της κοπέλας βρέθηκε μια μπλούζα που ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε και αυτή για να της κλείσουν το στόμα και την μύτη. 

Δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας, σχεδόν κολλημένο οι αδίστακτοι ληστές, λες και ήθελαν να μετριάσουν την ειδεχθή πράξη τους, άφησαν το έντεκα μηνών κοριτσάκι το οποίο δεν σταμάτησε να κλαίει όλη την ώρα. 

Ο πατέρας του παιδιού που το άκουγε, βρέθηκε δεμένος με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, ήταν δεμένα τα χέρια του και τα πόδια του μαζί, στο ύψος των αστραγάλων με σκοινί. Οι δράστες του έκλεισαν τα ματιά και το στόμα με μονωτική ταινία. Επίσης, ταινία του είχαν βάλει και γύρω από το λαιμό του με αποτέλεσμα να αναπνέει με δυσκολία. 

Η έρευνα από τις ομάδες που ασχολούνται με την υπόθεση αλλά και η τεχνολογία αναμένεται να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που ευθύνονται για την αποτρόπαια πράξη. Οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για σεσημασμένους ληστές και μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κι άλλες φορές μπει σε σπίτια ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα. 

Η έρευνα των αστυνομικών στους χώρους του σπιτιού τελείωσε αργά το απόγευμα και όπως διαπίστωσαν, εκτός από την σοφίτα ήταν ψαγμένα και άλλα δωμάτια του σπιτιού. «Δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι εκτός από αυτά βρήκαν οι δράστες» λέει αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες. Την ίδια ώρα, ομάδες αστυνομικών ελέγχουν τα καταστήματα της περιοχής προσπαθώντας να εντοπίσουν κάποιο όχημα την επίμαχη χρονική περίοδο ή κάποιο άτομο που ενδεχομένως έκανε κατόπτευση του χώρου τις προηγούμενες μέρες. Τέλος, από τις κάμερες που είχε το σπίτι και που οι δράστες κατέστρεψαν, δεν εντοπίστηκε κάποιο καταγραφικό μηχάνημα. 

Σε όλα τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει δοθεί εντολή να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με την υπόθεση εστιάζοντας στο DNA που μπορεί να οδηγήσει στα χνάρια των δραστών. Ξεκάθαρο θεωρείται και από την ΕΛ.ΑΣ. πως η επιλογή του σπιτιού δεν ήταν τυχαία και πως οι δολοφόνοι είχαν πληροφορίες για την οικογένεια.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet