Τρίωρη στάση εργασίας στα νοσοκομεία της Αττικής την Τρίτη
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τρίωρη στάση εργασίας στα νοσοκομεία της Αττικής την Τρίτη

Στάση εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία της Αττικής μεταξύ 8:00 – 11:00 το πρωί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας, κήρυξε για την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου η ΠΟΕΔΗΝ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία στην  ανακοίνωση την οποία εξέδωσε, ζητά από τα αρμόδια υπουργεία Υγείας και Εργασίας να προχωρήσουν στην «άμεση ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά με αναδρομική ισχύ και δίχως εξαίρεση όλου του ασφαλιστικού βίου των εργαζομένων στην υγεία, χωρίς επιπλέον αυτοί να υποστούν πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

»Δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογούμε εν μέσω πανδημίας για την αναγκαιότητα ένταξης των Υγειονομικών, Προνοιακών και ΕΚΑΒ υπαλλήλων στα ΒΑΕ.

»Διαθέτουμε ενιαίο φορέα ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και δεν μπορεί υπάλληλοι των ίδιων επαγγελμάτων  να αντιμετωπίζονται με διαφορετικό ασφαλιστικό τρόπο.

»Οι χιλιάδες συνάδελφοι που αρρωσταίνουν από την επικινδυνότητα και την ανθυγιεινότητα των Επαγγελμάτων επιβάλλουν την ένταξή μας χωρίς αστερίσκους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet