Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης
Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη (πηγή: Glomex/MEGA)
Κοινωνία

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης

Θανατηφόρο τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο ανθρώπους να χάνουν τη ζωή της όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τα οχήματά τους συγκρούστηκαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα από τα δύο αυτοκίνητα βγήκε εκτός πορείας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε διερχόμενο όχημα. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής ώστε να απεγκλωβιστούν οι δύο οδηγοί, που ωστόσο ανασύρθηκαν νεκροί.

«Μένω λίγο πιο πάνω, άκουσα τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και ήρθα. Το γκρίζο αυτοκίνητο πήρε παραμάζωμα δέντρα και κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ το λευκό όχημα ερχόταν. Ο οδηγός του λευκού οχήματος φορούσε ζώνη. Στο γκρι όχημα ο οδηγός λογικά δεν φορούσε ζώνη, γιατί βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού», ανέφερε στο MEGA ο Δημήτρης Μαλαμίδης, που έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα.

«Σε αυτόν τον δρόμο αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες, έχουν γίνει πολλά σοβαρά ατυχήματα. Πρέπει να ρυθμίσουν κάπως τα φανάρια. Πολλοί οδηγοί χάνουν τον έλεγχο και πέφτουν και πάνω σε σταθμευμένα οχήματα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet