Τραγωδία στη Λαμία: Νεαρή μητέρα πέθανε στο τιμόνι με τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο
Κοινωνία

Τραγωδία στη Λαμία: Νεαρή μητέρα πέθανε στο τιμόνι με τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Λαμία από τον θάνατο νεαρής μητέρας την ώρα που οδηγούσε, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα δύο μικρά παιδιά της.

Λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τετάρτης 7/4 η νεαρή μητέρα κινούταν με το αυτοκίνητο της στην οδό Παπαποστόλου, με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η άτυχη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το αυτοκίνητο ακυβέρνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και γκρέμισε την τσιμεντένια κολόνα φωτισμού, η οποία έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Οι πρώτοι που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει αντίκρισαν τη μητέρα πεσμένη στο πλάι στο κάθισμα του συνοδηγού, χωρίς τις αισθήσεις της, και πίσω τα δύο μικρά παιδάκια να κλαίνε. Αμέσως έβγαλαν έξω τα παιδιά, που ευτυχώς δεν φαίνεται να έχουν τραυματιστεί σοβαρά, τα οποία αρχικά παρέλαβαν συγγενείς τους που διαμένουν εκεί κοντά, ενώ το ένα από αυτά διακομίστηκε αργότερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, αρχικώς των διασωστών του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια των γιατρών στα επείγοντα, η 36χρονη μητέρα κατέληξε, όπως όλα δείχνουν από ανακοπή καρδιάς. Ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει την ακριβή αιτία θανάτου.

Πηγή: lamiareport.gr/reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet