Τρομοκρατικό χτύπημα προετοιμαζόταν στις 4 Οκτωβρίου
Κοινωνία

Τρομοκρατικό χτύπημα προετοιμαζόταν στις 4 Οκτωβρίου

Τρομοκρατικό χτύπημα κατά συγκεκριμένων στόχων, μεταξύ των οποίων ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, ετοίμαζαν συνεργάτες του Νίκου Μαζιώτη, στις 4 Οκτωβρίου, ανήμερα του εορτασμού των 40 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Το βράδυ της Τετάρτης 1ης Οκτωβρίου έγινε έφοδος σε γκαράζ στον Βύρωνα, έπειτα από πολυήμερη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ο αγώνας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας είναι διαρκής και επίμονος, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης τύπου.

Για τον συλληφθέντα, ο οποίος είναι συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, ο κ. Β. Κικίλας τόνισε ότι είχε στην κατοχή του σχέδια για τις δραστηριότητες του εφοπλιστή Ευ. Μαρινάκη και του επικεφαλής του ομίλου Info-Quest και πρόεδρου του ΣΕΒ, Θ. Φέσσα, τηλέφωνα της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πρόεδρος της οποίας είναι ο Θ. Βενιάμης, αναφορές στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και αποκόμματα εφημερίδων από συγκεκριμένα γεγονότα.

Η έρευνα της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και καιρό, γινόταν με πλήρη μυστικότητα, ενώ ενήμερος για την πορεία της ήταν ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. συμπλήρωσε ότι σε γιάφκα στον Βύρωνα βρέθηκαν αποτυπώματα του Νίκου Μαζιώτη, αλλά όχι όπλα, ενώ εκτίμησε ότι βάσει των σημειώσεων και των στοιχείων που βρέθηκαν πάνω στον συλληφθέντα, ετοιμαζόταν χτύπημα στις 4 Οκτωβρίου. Προς το παρόν ο συλληφθείς δεν έχει ταυτοποιηθεί, καθώς δεν συνεργάζεται με τις αρχές και δεν έχει απασχολήσει για παράνομη δράση στο παρελθόν.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet