Τροχαίο στη Γαύδο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 40χρονου
reader.gr
Κοινωνία

Τροχαίο στη Γαύδο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση του 40χρονου

Τα όσα ισχυρίστηκε ο 40χρονος από το Ρέθυμνο, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο που έπεσε σε γκρεμό στη Γαύδο και είχε ως αποτέλεσμα η 27χρονη Κορίνα να χάσει τη ζωή της, ότι δηλαδή ήταν εντός του οχήματος όταν συνέβη το δυστύχημα, επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική εξέταση η οποία έγινε την Παρασκευή 16/4.

Σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή Κρήτης Σταμάτη Μπελιβάνη, ο 40χρονος είχε «κάταγμα δεξιού ημιθωρακίου, αιμοπνευμοθώρακα και στο υπόλοιπο σώμα λιγότερες εκδορές από εκείνες της κοπέλας, αλλά είχε και αυτός».

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπελιβάνης, που είχε διενεργήσει τη νεκροψία – νεκροτομή στην 27χρονη – ο 40χρονος είχε τις ίδιες κακώσεις που είχε η κοπέλα, με τη διαφορά πως δεν τρύπησε ο πνεύμονάς του, όπως συνέβη στην άτυχη Κορίνα.

Στο μεταξύ η προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων και το Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου για τις συνθήκες από τις οποίες συνέβη το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα συνεχίζεται, σε μια προσπάθεια να διαλευκανθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε το αυτοκίνητο στον γκρεμό τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος έχει ισχυριστεί πως είχαν βάλει μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου για να λειτουργήσει το καλοριφέρ και να ζεσταθούν και άγνωστο πώς λύθηκε το χειρόφρενο.

Τον ισχυρισμό αυτόν, με τελευταίες δηλώσεις του, αμφισβητεί ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης,  Φίλιππος Σκαμπαρδώνης, ο οποίος αναφέρει ότι στα συντρίμμια του αυτοκινήτου βρέθηκε «κουμπωμένη» η δεύτερη ταχύτητα κάτι που -σύμφωνα με τον κ. Σκαμπαρδώνη- σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση «διότι ακόμα και σταματημένο να ήταν το αμάξι, ακόμα και αν λυνόταν, δεν θα μπορούσε να τσουλήσει».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet