Φολέγανδρος: Συνταράσσει το χρονικό της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς – Φοβόταν ότι παρακολουθούσε το κινητό της
zougla.gr
Κοινωνία

Φολέγανδρος: Συνταράσσει το χρονικό της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς – Φοβόταν ότι παρακολουθούσε το κινητό της

Συχνούς τσακωμούς κατά την παρουσία τους στην Φολέγανδρο έχει επικαλεστεί ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Ο δράστης έχει δώσει και συμπληρωματική κατάθεση στην οποία αναλύει τα τελευταία λεπτά μέχρι να σπρώξει την άτυχη κοπέλα στα βράχια.

Όπως έχει διαρρεύσει, ο 30χρονος υποστήριξε ότι το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία του νησιού αλλά έχασαν τον δρόμο. Ουσιαστικά αυτή ήταν η αιτία να αρχίσει ένας ακόμα καυγάς ανάμεσά τους, που ωστόσο αποδείχθηκε μοιραίος. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος  φέρεται να κατηγόρησε την 26χρονη -που οδηγούσε το αυτοκίνητο- ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν τον δρόμο για τον προορισμό τους κι άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, που κατέληξε στο να την πετάξει από τα βράχια.

Ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα

Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε ότι «ήταν η κακιά η ώρα» και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να τη σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα». Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Αθήνα, ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς οφείλεται σε πνιγμό. Από τα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, ο θάνατος της 26χρονης προήλθε από πνιγμό διά θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων. Υπάρχουν τραύματα συμβατά με την πτώση, σαν να έχει κυλήσει το σώμα της στα βράχια πριν καταλήξει στη θάλασσα. Η κοπέλα είτε είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν έπεσε στο νερό, είτε είχε τραύματα που την καθιστούσαν ανήμπορη να κολυμπήσει, με αποτέλεσμα τον πνιγμό της. Πάντως, ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα.

Φοβόταν ότι παρακολουθούσε το κινητό της

Τους φόβους που είχε τον τελευταίο καιρό η Γαρυφαλλιά  αποκάλυψε ο συνήγορος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας. «Η Γαρυφαλλιά είχε αποκαλύψει στη μητέρα της ότι ο 30χρονος φίλος της παρακολουθούσε το τηλέφωνό της, εφόσον είχε γνώσεις πληροφορικής», αποκάλυψε ο ποινικολόγος μιλώντας στο Star. Όπως ανέφερε, «μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλιάς ήταν περίπου έναν χρόνο, εξελίχθηκε σε σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο. Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet