Φωτιά σε πλοίο στη Βραζιλία – Νεκρός ο Έλληνας πλοίαρχος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φωτιά σε πλοίο στη Βραζιλία – Νεκρός ο Έλληνας πλοίαρχος

Ένας 40χρονος Έλληνας πλοίαρχος έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε πλοίο με ελληνική σημαία στη Βραζιλία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο πλοίο όπου επέβαιναν 27 μέλη πλήρωμα, εκ των οποίων τα εννέα ήταν Έλληνες.

Ο πλοίαρχος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την εκδήλωση πυρκαγιάς πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο υπό ελληνική σημαία Φ/Γ «ORE SUDBURY» Ν.Π. 10723, στη θαλάσσια περιοχή «GUAIBA» της Βραζιλίας, καθώς και για τον θάνατο του 40χρονου Έλληνα Πλοιάρχου.

Στο εν λόγω πλοίο επέβαιναν είκοσι επτά (27) μέλη πληρώματος, εκ των οποίων, εννέα (09) Έλληνες. Η πυρκαγιά, η οποία ξεκίνησε σε χώρους ενδιαιτήσεων του τρίτου καταστρώματος του πλοίου, κατασβέστηκε από το πλήρωμα με ίδια μέσα, ενώ χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο 40χρονος Έλληνας Πλοίαρχος.

Από το συμβάν δεν αναφέρθηκε τραυματισμός άλλου μέλους πληρώματος, δεν προκλήθηκε ρύπανση, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι τοπικές Αρχές.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet